Λέοναρντ: «Αθόρυβος» μεν, μεγάλος πρωταγωνιστής δε... (pic & vids)

Λέοναρντ: «Αθόρυβος» μεν, μεγάλος πρωταγωνιστής δε... (pic & vids)

Gazzetta team
Λέοναρντ: «Αθόρυβος» μεν, μεγάλος πρωταγωνιστής δε... (pic & vids)

bet365

O Καουάι Λέοναρντ αποτέλεσε τον πιο κομβικό παίκτη των Λος Άντζελες Κλίπερς στη σειρά με τους Μάβερικς και ήταν εκείνος που «καθάρισε» ουσιαστικά την πρόκριση της ομάδας του.

Στα περισσότερα παιχνίδια της α' φάσης των playoffs μεταξύ Κλίπερς - Μάβερικς, τα βλέμματα στράφηκαν περισσότερο στον Λούκα Ντόντσιτς και λιγότερο στον Καουάι Λέοναρντ!

Καλώς ή κακώς το σίγουρο είναι ένα. Ο «Klaw» δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την δημοσιότητα, παρά μόνο για τα παιχνίδια και τις νίκες της ομάδας του. Ακόμη και αν χρειαστεί να παίξει για... δύο παίκτες από τη στιγμή που ο Πολ Τζορτζ είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, ενώ στα περισσότερα ματς έμοιαζε «ωσεί παρών» στο παρκέ.

Η γλώσσα των αριθμών αποτύπωσε στο έπακρον τα κατορθώματα του Καουάι Λέοναρντ στη σειρά με το Ντάλας! Στα έξι ματς είχε κατά μέσο όρο 32,8 πόντους, 10,1 ριμπάουντ, 5,2 ασίστ και 2,3 κλεψίματα! Συνυπολογίστε ότι σούταρε με ποσοστό 53,5% στα σουτ εντός παιδιάς!

Το σίγουρο είναι ότι έπαιξε και για τον «PG13» ο οποίος κινήθηκε σε ρηχά -για τα δικά του δεδομένα- επίπεδα έχοντας 18,5 πόντους σε κάθε ματς σουτάροντας με μόλις 35,8% εντός παιδιάς (38/106 σουτ στο σύνολο). Κρατήστε επίσης ότι ο Λέοναρντ ουδέποτε έπεσε κάτω από τους 29 πόντους σε αυτήν την σειρά.

Αν μη τι άλλο, ο Καουάι Λέοναρντ δεν πήρε τα credits που -ενδεχομένως- έπρεπε και δικαιούνταν να πάρει!

 

NBA Τελευταία Νέα