Ο Πόποβιτς «ψάρωσε» για τα καλά τους δημοσιογράφους! (vid)

Ο Πόποβιτς «ψάρωσε» για τα καλά τους δημοσιογράφους! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Ο Πόποβιτς «ψάρωσε» για τα καλά τους δημοσιογράφους! (vid)

bet365

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς δεν χάνει στιγμή την διάθεσή του για λίγο, καλό χιούμορ! Ακόμα και αν η ομάδα του έχει αποκλειστεί...

Οι Σπερς βρέθηκαν στην «φούσκα» του ΝΒΑ, αλλά δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν μια θέση στα playoffs. Έτσι, το εκπληκτικό σερί των 23 διαδοχικών συμμετοχών στην postseason έλαβε τέλος.

Ερωτηθείς μετά το παιχνίδι με τους Τζαζ γι' αυτό, ο Γκρεγκ Πόποβιτς είπε ενοχλημένος, «ψαρώνοντας» τους δημοσιογράφους: «Το σερί; Τι λέτε; Μιλούσατε καθόλου για το σερί, πριν τελειώσει; Ή ήταν σημαντικό, όταν αυτό τελείωσε;».

Η σιωπή ακολούθησε, με τον «Pops» να λέει αμέσως: «Απλά σας πειράζω!» και άπαντες ξέσπασαν σε γέλια, με τον ίδιο να συμπληρώνει: «Σημαίνει πολλά για πολύ κόσμο πιθανώς, αλλά δεν μένω στο παρελθόν. Αυτά δεν είναι σημαντικά. Σημαντική είναι η στιγμή που κάνεις, ό,τι πρέπει να κάνεις και μετά προχωράς. Το να κοιτάς στο παρελθόν δεν κάνει πολύ καλό».

Ο Πόποβιτς, πάντως, ήταν πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες του και την προσπάθειά τους, αφού πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα μου. Δεν είχαν πιθανότητες να βρεθούν εδώ και "ανάγκασαν" τους εαυτούς τους να φτάσουν εδώ. Η ανάπτυξη των νέων παιδιών είναι το καλύτερο που συνέβη».

 

NBA Τελευταία Νέα