Λούκα Ντόντσιτς: Ποτέ ξανά κανείς τέτοια εμφάνιση στο ΝΒΑ! (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Λούκα Ντόντσιτς: Ποτέ ξανά κανείς τέτοια εμφάνιση στο ΝΒΑ! (pics)

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν το πρόσωπο του αγώνα κόντρα στους Μπακς και το gazzetta.gr καταγράφει όλα τα ρεκόρ του σε μια one of a kind εμφάνιση στο ΝΒΑ!

Ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε όλο τον κόσμο να... παραμιλάει, μετά την «παράσταση» που έδωσε κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Σλοβένος «μάγος» των Μάβερικς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 36 πόντους, 14 ριμπάουντ και 19 ασίστ, δίνοντας κιόλας ένα πανέμορφο highlight, με την πάσα που έδωσε κάτω από τα πόδια στον Μάξι Κλίμπερ.

Ο 20χρονος γκαρντ με αυτή την σπάνια εμφάνιση στα χρονικά του ΝΒΑ έφτασε και σε πολλά, ξεχωριστά ρεκόρ.

Αναλυτικά:

Οι 19 ασίστ που έδωσε είναι ρεκόρ καριέρας μέχρι σήμερα. Επίσης, έκανε το 17ο triple double σε μία σεζόν και τρίτο σε πέντε παιχνίδια στη «φούσκα».

Με τους 30+ πόντους στο triple double του, έβαλε το όνομά του δίπλα στους Όσκαρ Ρόμπερτσον και Ράσελ Ουέστμπρουκ, ως οι μόνοι παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ με 12 ή περισσότερα triple double με 30+ πόντους σε μια σεζόν.

Με τους 36 πόντους, τις 19 ασίστ και τα 14 ριμπάουντ, ο Ντόντσιτς ισοφάρισε τον Μάικλ Τζόρνταν με τα πέντε περισσότερα παιχνίδια με 35 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ακόμη, ξεπέρασε τον Μάικλ Τζόρνταν κι έγινε ο νεότερος παίκτης με 35 πόντους, 10 ριμπάουντ και 15 ασίστ σε ένα παιχνίδι στην ιστορία του ΝΒΑ.

Δεν έχει κλείσει καν τα 22 κι έχει ήδη 13 triple double με 30+ πόντους. ΛεΜπρόν, Ρόμπερτσον, Μάτζικ και Γιανγκ έχουν μαζί 12.

Γενικώς, η εμφάνισή του ήταν... μοναδική!

 

NBA Τελευταία Νέα