Καρμέλο, Ουέιντ και Κρις Πολ: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για την κοινωνική ισότητα (pics)

Gazzetta team
Καρμέλο, Ουέιντ και Κρις Πολ: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για την κοινωνική ισότητα (pics)

bet365

Οι τρεις παίκτες δημιουργούν κονδύλι, για να στηρίξουν οργανισμούς κι ενώσεις που παλεύουν για τα δικαιώματα των μαύρων κοινοτήτων.

Καρμέλο Άντονι, Ντουέιν Ουέιντ και Κρις Πολ αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα «social justice fund», τα χρήματα του οποίου θα πάνε για την στήριξη των μαύρων κοινοτήτων.

Στόχος τους είναι να έρθει η αλλαγή και να καταπολεμηθούν ο ρατσισμός και οι διακρίσεις, μέχρι το σημείο που «όλες οι ζωές να έχουν σημασία».

Ο «CP3» δήλωσε σχετικά πως «αποστολή μας είναι να αντιμετωπίσουμε την κοινωνικο-οικονομική ανισότητα που αντιμετωπίζουν οι κοινότητες αυτές, με το να κάνουμε μια ουσιαστική αλλαγή».

Ο «Μέλο» με την σειρά του πρόσθεσε πως: «Μαζί θα επενδύσουμε και θα υποστηρίζουμε τις τοπικές οργανώσεις, που δουλεύουν για να επηρεάσουν προς την κοινωνική αλλαγή καθημερινά», ενώ ο «D-Wade» συμπλήρωσε ότι: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα μονοπάτι ένταξης κι επιτυχίας με το να υποστηρίζουμε οργανώσεις που κάνουν αυτή τη δουλειά. Όλες οι ζωές δεν μπορούν να έχουν σημασία, μέχρι να έχουν σημασία οι μαύρες ζωές».

 

NBA Τελευταία Νέα