NBA: Όλο και περισσότεροι ανησυχούν για το restart - «Ο κορονοϊός είναι στο μυαλό όλων»

Gazzetta team
NBA: Όλο και περισσότεροι ανησυχούν για το restart - «Ο κορονοϊός είναι στο μυαλό όλων»

bet365

Δημοσίευμα του «ESPN» αναφέρει πως όλο και περισσότερα μέλη ομάδων γνωστοποιούν τις ανησυχίες τους, ενόψει της επανέναρξης του ΝΒΑ στην «Disney World» του Ορλάντο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αρκετοί τζένεραλ μάνατζερς έχουν προσπαθήσει να καθησυχάσουν προσωπικό που δεν νιώθει καλά με το να κάνει το ταξίδι στη «Disney World», εξαιτίας της πανδημίας.

Οι περισσότεροι φοβούνται, διότι είτε είναι μεγάλης ηλικίας είτε έχουν υποκείμενα προβλήματα υγείας.

Οι GMs - που διατήρησαν την ανωνυμία τους - λένε πως έχουν πει σε όλα τα μέλη των ομάδων πως αν δεν νιώθουν καλά για κάποιο λόγο, τότε μπορούν να μην ταξιδέψουν και πως αυτό δεν θα έχει επίπτωση στη δουλειά τους. Ωστόσο, αρκετοί είναι αυτοί που νιώθουν πως αν δεν πάνε, θα θέσουν σε κίνδυνο τη θέση τους στο σύλλογο.

Οι ανησυχίες έχουν γίνει πιο έντονες, κυρίως από τα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφει καθημερινά η Φλόριντα, με αποκορύφωμα την 27η Ιουνίου, που ανακοίνωσε σχεδόν 10.000.

Ο T.O. Souryal που ήταν φυσιοθεραπευτής για 22 χρόνια στους Μάβερικς και για δύο σεζόν ήταν πρόεδρος των φυσιοθεραπευτών στο ΝΒΑ, ανέφερε πως «Είναι στο πίσω μέρος του μυαλού όλων, απλά δεν το λένε. Πόσα κρούσματα μπορεί να αντέξει μια ομάδα, πριν γίνει μη ανταγωνιστική; Πόσα μπορεί να αντέξει το ΝΒΑ, πριν αναγκαστεί να σταματήσει ξανά; Από ιατρικής άποψης, αν κάποιος μολυνθεί κι έχει πυρετό και ρίγη, ακόμα και αν δεν πάει στο νοσοκομείο, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα αναρρώσει, ώστε να είναι σε ετοιμότητα για το επίπεδο του ΝΒΑ. Τώρα, αν κάποιος είναι θετικός και ασυμπτωματικός και πρέπει να μείνει σε καραντίνα για δύο εβδομάδες, είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα».

 

NBA Τελευταία Νέα