Κέβιν Γκαρνέτ: Το «what if» της μετακίνησής του στους Λέικερς το 2007!

Γιώργος Κούβαρης
Κέβιν Γκαρνέτ: Το «what if» της μετακίνησής του στους Λέικερς το 2007!

bet365

Μία απόφαση είναι ικανή να αλλάξει την ιστορία, με τον άλλοτε προπονητή της Μινεσότα Κέβιν Μακ Χέιλ να... αποφασίζει «Σέλτικς» για τον Γκαρνέτ και όχι «Λέικερς».

Αν γυρίσουμε τον χρόνο στο 2007 θα θυμηθούμε μια ιστορία που θα μπορούσε να φέρει τα πάνω-κάτω στο ΝΒΑ εκείνη την εποχή και η ιστορία να είχε γραφτεί εντελώς διαφορετικά!

Μόλις ο Κέβιν Γκαρνέτ είχε εκφράσει την επιθυμία του να γίνει trade από τους Τίμπεργουλβς, ο Φιλ Τζάκσον ήταν ο πρώτος που έσπευσε να τον «κλείσει» για λογαριασμό των Λέικερς.

Και όπως αναφέρουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ήταν «done deal» με την οποία οι Λαμάρ Όντομ και Άντριου Μπάινουμ θα μετακόμιζαν στους Τίμπεργουλβς και ο «Big Ticket» στο Λος Άντζελες.

Όμως το «μπάσιμο» των Σέλτικς και τα ανταλλάγματα που πρόσφεραν (Αλ Τζέφερσον, Ράιαν Γκόουμς, Τζέραλντ Γκριν, Τεό Ράτλιφ, Σεμπάσταν Τέλφερ και δύο draft pics -οι οποίοι ήταν οι Ουέιν Έλινγκτον και Τζόνι Φλιν) ικανοποίησαν περισσότερο τον Κέβιν Μακ Χέιλ που ήταν τότε προπονητής στη Μινεσότα και κάπως έτσι ο Κέβιν Γκαρνέτ έγινε κάτοικος Βοστόνης...

Για φανταστείτε όμως: Κόμπι Μπράιαντ και Κέβιν Γκαρνέτ μαζί...

 

NBA Τελευταία Νέα