Γιανγκ: «Ήμουν απελπισμένος, αλλά σέβομαι την απόφαση του ΝΒΑ»

Γιανγκ: «Ήμουν απελπισμένος, αλλά σέβομαι την απόφαση του ΝΒΑ»

Αντωνία Σπανού
Γιανγκ: «Ήμουν απελπισμένος, αλλά σέβομαι την απόφαση του ΝΒΑ»

bet365

Ο Τρέι Γιανγκ δεν έκρυψε την απογοήτευση του, που το μπάσκετ τελείωσε για εκείνον και την ομάδα του.

Sportingbet.gr: Ακόμα περισσότερες επιλογές για το κουπόνι σου |21+

Οι Χοκς έμειναν απ' έξω και δεν θα είναι στις 22 ομάδες που θα βρεθούν στο Ορλάντο για να συνεχίσουν την σεζόν και αυτό σίγουρα επηρέασε τους παίκτες. Ο Τρέι Γιανγκ δεν έκρυψε δημόσια την απογοήτευση του, αλλά παράλληλα τόνισε ότι σέβεται την απόφαση που πήραν στην λίγκα.

«Είχα τρελαθεί. Ήμουν απελπισμένος. Προφανώς ήθελα να παίξω. Καταλαβαίνω τι έκανε το ΝΒΑ και σέβομαι την απόφαση τους. Αλλά είμαι λίγο στεναχωρημένος γιατί θέλω να παίξω».

Ο Γιανγκ από την ημέρα του lock down είναι στην Οκλαχόμα, την περιοχή που μεγάλωσε. «Τρώγομαι να παίξω. Ήθελα να παίξω. Αυτή είναι η πρώτη φορά που κάνω τόσο καιρό να πιάσω μπάλα. Ήθελα να είμαι σίγουρος ότι είναι ασφαλές να παίξω. Πέρασε πολύς καιρός, δεν θυμάμαι καν πότε ήταν η τελευταία φορά που έχω να παίξω 3 μήνες».

Οι παίκτες των ομάδων που δεν θα παίξουν στην συνέχεια ψάχνουν λύσεις, αφού η νέα σεζόν για εκείνους θα αρχίσει 1 Δεκέμβρη, αν όλα πάνε καλά. Οι Χοκς συζητούν για να μαζευτούν και να προπονηθούν.

«Δεν μπορούμε να περάσουμε 5 ή έξι μήνες χωρίς να δούμε ο ένας τον άλλον. Προσπαθούμε να αλλάξουμε επίπεδο την επόμενη σεζόν», τόνισε ο Γιανγκ που μίλησε και για το τέλος της καριέρας του Βινς Κάρτερ. «Έμαθα πολλά από τον Βινς. Είμαι χαρούμενος για τα όσα πέτυχε αυτά τα 22 χρόνια και δεν ξέρω αν κάποιος θα σπάσει αυτό το ρεκόρ».

 

NBA Τελευταία Νέα