Από ποιον θα επιλέγατε να ξεκινήσετε την ομάδα σας: Λέοναρντ ή Πίπεν; (poll)

Αντωνία Σπανού
Από ποιον θα επιλέγατε να ξεκινήσετε την ομάδα σας: Λέοναρντ ή Πίπεν; (poll)

bet365

Ακόμα ένα δίλημμα από αυτά που αγαπάτε. Από τον Λέοναρντ ή από τον Πίπεν θα ξεκινούσατε την ομάδα σας, όντας και οι δύο στην ακμή τους.

Sportingbet.gr: Ακόμα περισσότερες επιλογές για το κουπόνι σου |21+

Και οι δύο είναι σπουδαίοι και οι δύο έχουν αποδείξει τι είναι ικανοί να κάνουν. Το δίλημμα είναι απλό. Με τους δύο παίκτες στην ακμή τους από ποιον θα επιλέγατε να χτίσετε πάνω του την ομάδα σας. Τον Καουάι Λέοναρντ ή τον Σκότι Πίπεν;

O άσος των Κλίπερς παρόλο που δεν έχει μεγάλο φαν κλαμπ, δεν το χρειάζεται κιόλας, αφού στα δύσκολα έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, ενώ μέχρι τώρα στην καλύτερη σεζόν του (2018/19) έχει 26.6 πόντους, 7.3 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ, 1.8 κλεψίματα και 50% ποσοστό.

Από την άλλη έχουμε τον Πίπεν, έναν παίκτη που σάρωσε στο πλευρό του Μάικλ Τζόρνταν, ενώ όταν δεν είχε τον MJ έδειξε και εκείνος την αξία του ως πρωταγωνιστής. Την σεζόν 1993/94 είχε 22 πόντους, 8.7 ριμπάουντ, 5.6 ασίστ, 2.9 κλεψίματα και 49% ποσοστό.

Αν τους είχατε και τους δύο σήμερα, στην ακμή τους, ποια θα ήταν η πρώτη σας επιλογή να χτίσετε πάνω τους την ομάδα σας;

 

NBA Τελευταία Νέα