Μπάρκλεϊ: «Δεν θα μετρούσε αν είχα πάρει πρωτάθλημα με τους Ρόκετς»

Μπάρκλεϊ: «Δεν θα μετρούσε αν είχα πάρει πρωτάθλημα με τους Ρόκετς»

bet365

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ υποστήριξε με δηλώσεις του ότι εάν και εφόσον είχε κατακτήσει πρωτάθλημα με τους Χιούστον Ρόκετς δεν θα το... μετρούσε καν!

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του Τσαρλς Μπάρκλεϊ ως παίκτης. Αν μη τι άλλο ήταν ένα από τα καλύτερα «τεσσάρια» στην ιστορία του ΝΒΑ, παρά το γεγονός ότι το μπόι του δεν έφτανε καλά-καλά τα δύο μέτρα!

Όμως αυτά που είπε στο podcast «The Lowe Post» σχετικά με την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, χαρακτηρίζονται υπερβολικά. Και αυτό διότι μιλάει τώρα εκ του ασφαλούς.

Τι είπε; «Δεν θα μετρούσε εάν και εφόσον είχαν κατακτήσει πρωτάθλημα με τους Χιούστον Ρόκετς. Δεν πρόκειται να πω ψέμματα. Ακόμα και ο Καρλ Μαλόουν αν είχε πάρει πρωτάθλημα στους Λέικερς, πάλι δεν θα μετρούσε» ήταν τα λόγια του Chuck.

Ουσιαστικά εννοούσε ότι θα μέτραγε ένα πρωτάθλημα εάν και εφόσον είχε έρθει από τα... δικά του χέρια (όπως όταν αγωνιζόταν στο Φοίνιξ) και όχι από τη στιγμή που είχε δίπλα του δύο παίκτες από το πρώτο ράφι όπως ήταν οι Ολάζουον-Ντρέξλερ, αλλά και οι Ολάζουον-Πίπεν.

Υπερβάλει ή όχι;

 

NBA Τελευταία Νέα