Στα ύψη η τηλεθέαση στα 2 τελευταία επεισόδια του «The Last Dance», το οποίο έπιασε κορυφή!

Αντωνία Σπανού
Στα ύψη η τηλεθέαση στα 2 τελευταία επεισόδια του «The Last Dance», το οποίο έπιασε κορυφή!

bet365

Δυνατά ολοκληρώθηκε το «The Last Dance» αφού τα δύο τελευταία επεισόδια είχαν τεράστια αποδοχή.

Ολοκληρώθηκε το «The Last Dance» και το ESPN δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευχαριστημένο από την πορεία του. Το ντοκιμαντέρ για τους Μπουλς και τον Τζόρνταν ολοκληρώθηκε με τα επεισόδια 9 και 10 έχοντας κατά μέσο όρο 5.6 τηλεθεατές.

Το 9ο επεισόδιο είχε κατά μέσο όρο 5.9 εκατομμύρια τηλεθεατές, αυξάνοντας κατά 10% το ποσοστό από την περασμένη εβδομάδα και με αυτόν τον τρόπο έγινε το 3ο με την μεγαλύτερη τηλεθέαση, μπαίνοντας στην τριάδα μαζί με τον 1ο και το 3ο. Το επεισόδιο 10 είχε κατά μέσο όρο 5.4 εκατομμύρια θεατές 9.8% πάνω από την περασμένη εβδομάδα.

Όλα μαζί είχαν 5.6 εκατομμύρια θεατές και έγινε το ντοκιμαντέρ με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στο ESPN. «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανταπόκριση των fans σε όλη την σειρά», σχολίασε ο αντιπρόεδρος του ESPN.

Το ντοκιμαντέρ συνεχίζει να προβάλλεται και το 1ο επεισόδιο έχει φτάσει στα 15 εκατομμύρια, με τον αναλυτικό πίνακα να βγαίνει μέσα στην εβδομάδα. Όπως είναι λογικό το Σικάγο ήταν η Νο.1 αγορά για το ντοκιμαντέρ.

Το «The Last Dance» έσπασε τα... κοντέρ και στα σόσιαλ μίντια, αφού τρένταρε στο twitter και ήταν πρώτο για 5 συνεχόμενες Κυριακές.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED