ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
«Ο ΛεΜπρόν ζηλεύει το ντοκιμαντέρ του Τζόρνταν»! (aud)

«Ο ΛεΜπρόν ζηλεύει το ντοκιμαντέρ του Τζόρνταν»! (aud)

«Ο ΛεΜπρόν ζηλεύει το ντοκιμαντέρ του Τζόρνταν»! (aud)

Ο μπασκετικός πλανήτης βρίσκεται εν αναμονή του «The Last Dance», του ντοκιμαντέρ για το τελευταίο πρωτάθλημα του Μάικλ Τζόρνταν στις 19 Απριλίου όμως κάποιοι… αμφισβητούν τη διάθεση του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Το ντοκιμαντέρ του ESPN «The Last Dance» αποτελείται από 10 επεισόδια κι αναφέρεται στο τελευταίο πρωτάθλημα του Μάικλ Τζόρνταν με τους Μπουλς μέσα από τα μάτια του MJ και των υπόλοιπων πρωταγωνιστών εκείνης της τεράστιας ομάδας.

Παρ’ όλα αυτά, το τελευταίο tweet του ΛεΜπρόν Τζέιμς έγινε αντικείμενο συζήτησης. Συγκεκριμένα, ο «Βασιλιάς» ενημέρωσε πως «σκέφτομαι να κάτσω και να απαριθμήσω ορισμένα από τα πιο αξιομνημόνευτα παιχνίδια και στιγμές της καριέρας μου. Ίσως μέσα από το Instagram Live ή απλώς να το φιλμάρω και να το κρατήσω για κάποια άλλη στιγμή».

Έτσι, λοιπόν οι δημοσιογράφοι Κρις Μπρουσάρντ του FOX Sports και Ρομπ Πάρκερ σχολίασαν σχετικά (στο 4:48 του audio):

«Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς προσπαθεί να επισκιάσει το ντοκιμαντέρ του Μάικλ Τζόρνταν! Τι παράξενο timing, έτσι ξαφνικά να κάνει αυτό το tweet ενώ αυτές τις μέρες προωθούν το ντοκιμαντέρ. Είναι ο κλασικός ΛεΜπρόν, ζηλεύει. Πόσο προβλέψιμος… Ο Τζόρνταν κυκλοφορεί το ντοκιμαντέρ του και ΤΩΡΑ ο ΛεΜπρόν αποφασίζει να κυκλοφορήσει τα καλύτερα highlights του, σαν να προσπαθεί να μετρηθεί με τον Τζόρνταν, συνεχίζοντας την προσπάθεια του να πείσει τον κόσμο ότι είναι καλύτερος από αυτόν! Είμαι σίγουρος ότι οι φαν του ΛεΜπρόν θα το αγαπήσουν…»

Rob Parker - LeBron James is Trying to One-Up Michael Jordan Documentary