Οι Μπακς βρίσκονται στον... δρόμο για το καλύτερο ρεκόρ της ιστορίας τους!

Οι Μπακς βρίσκονται στον... δρόμο για το καλύτερο ρεκόρ της ιστορίας τους!

Αντωνία Σπανού
Οι Μπακς βρίσκονται στον... δρόμο για το καλύτερο ρεκόρ της ιστορίας τους!

bet365

Οι Μπακς γράφουν ιστορία με την φετινή διαδρομή τους, έφτασαν ήδη τις 50 νίκες στην σεζόν και οδεύουν προς την καλύτερη σεζόν της ιστορίας τους.

Τα «Ελάφια» μοιάζουν ασταμάτητα φέτος, αφού κάνουν μια από τις καλύτερες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας τους και οδεύουν προς τρομερά ρεκόρ. Ήδη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι συμπαίκτες του έφτασαν τις 50 νίκες έχοντας μόλις 8 ήττες όλη την σεζόν, έχουν ήδη προκριθεί στα playoffs, ενώ φυσικά και έχουν το καλύτερο ρεκόρ της λίγκας. Έγιναν η μόλις ομάδα στην ιστορία του NBA που καταφέρνει να φτάσει τις 50 νίκες, έχοντας 8 ή λιγότερες ήττες στο διάστημα αυτό.

Αντίστοιχα το περσινό τους ρεκόρ ήταν σε 66 ματς, έχοντας 50-16, ενώ φέτος είναι ξεκάθαρα η σεζόν τους. Έχουν 8-0 νίκες σε back to back παιχνίδια και δείχνουν ικανοί και πάνω απ' όλα αποφασισμένοι να γράψουν ιστορία. Δεν είναι απίστευτο να καταφέρουν να κάνουν ρεκόρ ιστορίας που υπάρχει από την σεζόν 1970/71, όπου κατέκτησαν και το πρωτάθλημα τους, όπου είχαν 66-16.

Μένουν ακόμα 24 παιχνίδια για τα playoffs και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τα υπόλοιπα Ελάφια έχουν την ευκαιρία να διορθώσουν ανορθογραφίες και να παρουσιαστούν στο υψηλό επίπεδο που έχουν παρουσίασε μέχρι τώρα, ώστε να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής με επιτυχία.

 

NBA Τελευταία Νέα