Συνεχίζει να πονάει στον ώμο ο Ίρβινγκ και πάλι είναι εκτός

Συνεχίζει να πονάει στον ώμο ο Ίρβινγκ και πάλι είναι εκτός

Αντωνία Σπανού
Συνεχίζει να πονάει στον ώμο ο Ίρβινγκ και πάλι είναι εκτός

bet365

Ο Κάιρι Ίρβινγκ αποχώρησε από την προπόνηση των Νετς με πόνους στον ώμο του και αναμένεται να επισκεφτεί ειδικό μέσα στην εβδομάδα.

Δύσκολα τα πράγματα για τους Νετς και τον Ίρβινγκ, αφού για ακόμα μια φορά ο ηγέτης του Μπρούκλιν αποχώρησε από την προπόνηση, αφού συνεχίζει να τον πονάει ο ώμος του, τραυματισμός για τον οποίο έχασε 26 παιχνίδια νωρίτερα μέσα στην σεζόν.

Ο Άτκισον μετά το τέλος της προπόνησης σχολίασε: «Αυτό που μπορώ είναι ότι ο ώμος του συνεχίζει να τον ενοχλεί», ενώ παραδέχτηκε ότι ο παίκτης του θα χάσει το πρώτο ματς των Νετς μετά την διακοπή, κόντρα στους Σίξερς.

Ο Ίρβινγκ αποχώρησε από την προπόνηση της ομάδας του και αναμένεται να δει κάποιον ειδικό μέσα στην εβδομάδα. Ο παίκτης είχε δει ξανά έναν γιατρό στο Φοίνιξ, τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν καλά για εκείνον. Είναι γνωστό ότι ο Ίρβινγκ είχε σκεφτεί το σενάριο της εγχείρησης, αλλά το άφησε στην άκρη και επέστρεψε στην δράση.

Για την ώρα κανείς δεν σκέφτεται ότι ο παίκτης θα χάσει όλη την σεζόν, αλλά υπάρχει σίγουρα ανησυχία για το μέλλον της σεζόν του.

 

NBA Τελευταία Νέα