Άιβερσον για Κόμπι: «Πήγα στο κλαμπ κι εκείνος στο γυμναστήριο»! (pic)

Gazzetta team
Άιβερσον για Κόμπι: «Πήγα στο κλαμπ κι εκείνος στο γυμναστήριο»! (pic)

bet365

Ο Άλεν Άβερσον συγκλονίζει με τη δήλωση του για τον φίλο και αδελφό του, Κόμπι Μπράιαντ.

Ο παγκόσμιος αθλητισμός θρηνεί για τον αδόκητο χαμό του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος σκοτώθηκε μαζί με τη 13χρονη κόρη του, Τζιάνα και άλλα επτά άτομα έπειτα από την πτώση του ελικοπτέρου του στην Καλιφόρνια.

Ο θάνατος του Black Mamba συγκλόνισε άπαντες και ο Άλεν Άιβερσον θυμήθηκε τον πρώτο διάλογο που είχε με τον άλλοτε σούπερ σταρ των Λέικερς.

«Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν το πως αισθάνομαι σήμερα... Οι μόνες λέξεις που έρχονται στο μυαλό μου είναι συντετριμμένος και συγκλονισμένος. Δεν μπορώ να ξεπεράσω αυτό το συναίσθημα, όσο κι αν προσπάθησα από χθες.

Ο κόσμος πάντα θα θυμάται το πως ανταγωνιζόμασταν ο ένας τον άλλον στο ΝΒΑ όμως σημαίνει πολλά περισσότερα για μένα. Η ιστορία μας όταν γίναμε draft θα είναι πάντα αντικείμενο συζήτησης (σ.σ. Άιβερσον στο νούμερο 1, Μπράιαντ στο νούμερο 13). Σε κάθε περίπτωση, η γενναιοδωρία του και ο σεβασμός του για το παιχνίδι είναι κάτι που διαπίστωσα από πρώτο χέρι κάθε φορά που βγαίναμε εκεί έξω.

Έχω μια ανάμνηση που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ήταν η rookie σεζόν μας και το πρώτο μου ταξίδι στο LA για έναν αγώνα κόντρα στους Λέικερς. Ήλθε στο ξενοδοχείο μου, με πήρε και πήγαμε σε ένα εστιατόριο. Όταν γυρίσαμε, με ρώτησε: "Τι θα κάνεις απόψε"; Η απάντηση μου ήταν: "Θα πάω στο κλαμπ. Εσύ"; Μου είπε: "Θα πάω στο γυμναστήριο".

Αυτός ήταν πάντα. Ένας πραγματικός μαθητής του μπάσκετ και της ζωής. Προετοιμαζόταν αδιάκοπα. Υπάρχει κάτι που μπορούμε να μάθουμε από τη νοοτροπία του "Mamba" και από τον τρόπο που ο αδελφός μου έζησε τη ζωή του.

Θα έχει πάντα τον σεβασμό μου ως ανταγωνιστής, φίλος και αδελφός. Οι σκέψεις μου είναι μαζί με τη σύζυγο του, Βανέσα, τα παιδιά τους και τις οικογένειες των θυμάτων. Σαν πατέρας, δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου το πώς αισθάνονται. Θα βρούμε τη δύναμη να προχωρήσουμε γιατί αυτό ακριβώς θα ήθελε ο Κόμπι από εμάς».

 

NBA Τελευταία Νέα