Αντετοκούνμπο: «Από τον αγώνα με την Κηφισιά είχα να πάρω φάουλ σε τρίποντο» (vid)

Αντωνία Σπανού
Αντετοκούνμπο: «Από τον αγώνα με την Κηφισιά είχα να πάρω φάουλ σε τρίποντο» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραδέχτηκε μετά το πολύ καλό ματς με τους Νικς, ότι ένα φάουλ στο τρίποντο, που κέρδισε, του έφτιαξε την ημέρα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εξαιρετικός κόντρα στους Νικς και χρειάστηκε μόλις 21 λεπτά, για να κάνει τα πάντα στο παρκέ και μετά να ξεκουραστεί. Ο Ελληνας σταρ μίλησε για το παιχνίδι του, ενώ αυτό που έκλεψε την παράσταση είναι το φάουλ που κέρδισε σε προσπάθεια του για τρίποντο, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στην διαδρομή του στο ΝΒΑ.

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης σχολίασε:

«Όσοι έχουμε παίξει πολλά λεπτά μπορούμε να ξεκουραστούμε λίγο, να φροντίσουμε το σώμα μας και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο. Όταν κυνηγάς το προβάδισμα στο παιχνίδι, τότε είναι που το χάνεις. Πρέπει να κάνεις την δουλειά σου και μετά να κοιτάξεις επάνω και να δεις ότι προηγείσαι. Τότε μπορείς να πεις ΟΚ κάναμε την δουλειά μπορούμε να κάτσουμε».

Και κάπου εκεί ο «Greek Freak» παραδέχτηκε ότι ένα φάουλ του έφτιαξε την ημέρα.

«Στα τελευταία παιχνίδια προσπαθώ να βρω ρυθμό, να βρω του συμπαίκτες μου, να παίξω καλά. Προσπαθώ να παίξω καλά σε κάθε κατοχή. Πρώτη φορά στην καριέρα μου στο ΝΒΑ μου κάνουν φάουλ στο τρίποντο. Ένιωσα καλά. Στο τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα κόντρα στην Κηφισιά, παίζαμε σε έναν τελικό και ένας παίκτης μου έκανε φάουλ σε τρίποντο. Αυτή ήταν η τελευταία φορά. Πριν από 7 χρόνια στην Ελλάδα. Οπότε είναι τέλειο αυτό, μου έφτιαξε την ημέρα. Ο Κρις είναι εξαιρετικός σε αυτό, αλλά εγώ δεν το έχω ακόμα. Κάποια στιγμή θα έρθει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα