Σίξερς - Χιτ 104-108

Φώτης Καρακούσης
Σίξερς - Χιτ 104-108

bet365

Τέλος στο μοναδικό αήττητο σερί που υπήρχε στο NBA έβαλαν οι Χιτ, με την ομάδα του Μαϊάμι να επικρατεί στην Φιλαδέλφεια των Σίξερς με 108-104 και να σταματάει το 14-0 που είχε η ομάδα του Εμπίντ.

Φτάνοντας τα 30 παιχνίδια στο φετινό NBA, μόνο ένα αήττητο σερί υπήρχε και ήταν αυτό των Σίξερς στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους. Η παρέα των Εμπίντ και Σίμονς μετρούσε 14 νίκες σε ισάριθμα ματς, αλλά σήμερα βρήκαν τον μάστορά τους. Αυτοί ήταν οι Χιτ οι οποίοι συνεχίζοντας το εξαιρετικό τους ξεκίνημα επικράτησαν με 108-104 και πλέον και οι δύο ομάδες έχουν από 20-8. Ο αγώνας ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι με τους γηπεδούχους να παίρνουν στην πρώτη περίοδο μια διαφορά 10 πόντων και τους φιλοξενούμενους να κάνουν φοβερή δεύτερη την οποία και κέρδισαν με 18 πόντους.

ΟΙ φιλοξενούμενοι είχαν συνεχώς το προβάδισμα και όλα έδειχναν πως θα έπαιρναν με άνεση τη νίκη, αλλά οι Σίξερς είχαν απάντηση. Κατάφεραν όχι απλά να μειώσουν, αλλά μετά τις δύο άστοχες βολές του Ναν να έχουν το παιχνίδι στα χέρια τους είτε για ισοπαλία, είτε για νίκη, με τον Χόρφοροντ όμως αντί να πάει να στείλει το ματς στην παράταση, να επιχειρεί τρίποντο στο 104-106, να το χάνει και η σεμνή τελετή να παίρνει τέλος, όπως και το αήττητο σερί των Σίξερς.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ναν που μπορεί να αστόχησε στις δύο κρίσιμες βολές, αλλά συνολικά έφτασε τους 26 πόντους, με τους Αντεμπάγιο, Ρόμπινσον και Μπάτλερ να ακολουθούν με 23, 15 και 14 αντίστοιχα. Για τους ηττημένους ο Εμπίντ είχε 22, ο Χάρις 20 και από 17 οι Σίμονς και Ρίτσαρτσον.

 

NBA Τελευταία Νέα