Η επιστροφή του Τζόρνταν που «διέλυσε» την τηλεθέαση (vids)

Η επιστροφή του Τζόρνταν που «διέλυσε» την τηλεθέαση (vids)

Αντώνης Σαούλης
Η επιστροφή του Τζόρνταν που «διέλυσε» την τηλεθέαση (vids)

bet365

Σαν σήμερα πριν 24 χρόνια ο Μάικλ Τζόρνταν φόρεσε ξανά την φανέλα των Μπουλς, αφήνοντας το «23», βάζοντας το 45 για τα υπόλοιπα 17 ματς της regular season.

Στις 18 Μαρτίου του 1995 αρκούσε ένα statement του Μάικλ Τζόρνταν για να προκαλέσει φρενίτιδα ενθουσιασμού στους φιλάθλους του παγκόσμιου μπάσκετ. Για την ακρίβεια ένα φαξ του ατζέντη του, Ντέιβιντ Φολκ στο οποίο υπήρχε η λακωνική δήλωση του Τζόρνταν. «I am back».

Ο Μάικλ Τζόρνταν σε ηλικία 32 ετών επέστρεφε στο ΝΒΑ και στο μπάσκετ μετά από απουσία 21 μηνών και με μόλις τρεις προπονήσεις με τους Μπουλς ταξίδεψε στην Ιντιάνα για το ματς με τους Πέισερς στις 19 Μαρτίου.

Η αυτού μεγαλειότης του είχε 19 πόντους, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 43 λεπτά! Είχε μόλις 7 στα 28 σουτ (δηλαδή 25%) και αστόχησε στα πρώτα έξι σουτ που επιχείρησε και ο πρώτος του πόντος ήταν με βολή μετά από 16 λεπτά!

Μάλιστα το συγκεκριμένο ματς σημείωσε την υψηλότερη τηλεθέαση (Nielsen Rating) για παιχνίδι κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ μετά το μακρινό 1975!

Στα ματς που απέμεναν στην regural season οι Μπουλς από το 34-31 που είχαν χωρίς τον Τζόρνταν, έφτασαν στο 47-35 με τον Μάικλ κάνοντας στο τέλος ένα 13-4.

Ο Τζόρνταν σε αυτά τα 17 ματς πρόλαβε κι είχε:
26.9 πόντους
6.9 ριμπάουντ
5.3 ασίστ
1.8 κλεψίματα
0.8 κοψίματα

Στο τέταρτο παιχνίδι της επιστροφής του, σκόραρε το νικητήριο καλάθι κόντρα στους Χοκς και στη συνέχεια έβαλε 55 πόντους μέσα στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν με αντίπαλο τους Νικς!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα