Ενταση στο Θάντερ - Μπουλς με Γκραντ και Λόπεζ! (vid)

Νίκος Καρφής
Ενταση στο Θάντερ - Μπουλς με Γκραντ και Λόπεζ! (vid)

bet365

Ο Νταν έσπρωξε τον Ουέστμπρουκ οι ψυχραιμότεροι πήγαν να τους χωρίσουν αλλά ο Γκραντ έριξε τον Λόπεζ στον πάγκο με αποτέλεσμα να ανέβει η ένταση στην Οκλαχόμα.

Η Euroleague παίζει στη Novibet με συναρπαστική προσφορά* για τα μέλη! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Λίγο ο Νταν, λίγο ο Γκραντ, λίγο ο Λόπεζ. Ε, δεν ήθελε και πολύ να ανέβει η ένταση στο Θάντερ-Μπουλς.

Αρχικά ο Νταν έσπρωξε τον Ουέστμπρουκ, ο Γκραντ πήγε να ζητήσει τα... ρέστα από τον γκαρντ των ταύρων και κάπου εκεί μπήκε και ο τρελός Λόπεζ.

O Λόπεζ άρχισε να σπρώχνει τον Γκραντ, με τον τελευταίο να τον ρίχνει κάτω! Ευτυχώς υπήρχαν οι ψυχραιμότεροι και τράβηκαν μακριά τους Λόπεζ και Γκραντ και κάπου εκεί ο θερμόαιμος σέντερ του Σικάγο ηρέμησε.

Δείτε πως ανέβηκε η ένταση στην Οκλαχόμα

* Κάτι το ξενύχτι, κάτι ο «ενθουσιασμός» του συντάκτη και... οδήγησαν σε υπερβολές στην αρχική εκδοχή του κειμένου. Η αλήθεια είναι ότι δεν έγινε και κάτι φοβερό στην Οκλαχόμα, ούτε χρειάστηκαν «γάντια του μποξ». Απολογούμαστε στους αναγνώστες που μπήκαν στο κείμενο περιμένοντας να δουν «NBA από τα 80s και τα 90s» και τελικά είδαν... τον Λόπεζ να φωνάζει έξαλλος προς πάσα κατεύθυνση. We love this game!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα