Καθυστερεί η επιστροφή του Ρόντο

Καθυστερεί η επιστροφή του Ρόντο

Gazzetta team
Καθυστερεί η επιστροφή του Ρόντο

bet365

Μερικές μέρες ακόμα θα καθυστερήσει η επιστροφή του Ραζόν Ρόντο στην ενεργό δράση όπως δήλωσε ο προπονητής Λιουκ Ουόλτον και αυτό λόγω υποτροπής στο εγχειρισμένο του χέρι.

«Υπάρχει ακόμα πρήξιμο. Θα πρέπει να μείνει μερικές ακόμα μέρες εκτός δραστηριοτήτων...» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο Ρόντο υποβλήθηκε σε επέμβαση στο δεξί του χέρι πριν από τρεις εβδομάδες και πιο συγκεκριμένα στις 14 Νοεμβρίου. Η πρώτη εκτίμηση της επιστροφής έκανε λόγο για 4-5 εβδομάδες αλλά εκείνος προσπάθησε να προπονηθεί χωρίς τον νάρθηκα, βγάζοντας κάποιο μέρος της με σουτ. Όμως όπως αποδείχθηκε ήταν λάθος κίνηση και αυτό διότι βγήκε υγρό από το εγχειρισμένο του χέρι με αποτέλεσμα να κάνει... πισωγύρισμα όσον αφορά την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Πλέον θα χρειαστεί να μείνει περισσότερες μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης, ωστόσο ο Ουόλτον δεν ξεκαθάρισε το ακριβές διάστημα που θα απουσιάσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα