Πίπεν: «Άδικο να συγκρίνονται ΛεΜπρόν και Τζόρνταν, GOAT o Τσάμπερλεϊν»

Νίκος Καρφής
Πίπεν: «Άδικο να συγκρίνονται ΛεΜπρόν και Τζόρνταν, GOAT o Τσάμπερλεϊν»

bet365

O Σκότι Πίπεν τόνισε πως είναι άδικο να συγκρίνουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον Μάικλ Τζόρνταν, ενώ ανέφερε πως ο κορυφαίος όλων των εποχών είναι Ουίλτ Τσάμπερλεϊν.

Τον δικό του κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών στο ΝΒΑ επέλεξε ο Σκότι Πίπεν.

Αρχικά ανέφερε πως δεν είναι δίκαιο να γίνεται σύγκριση μεταξύ του Μάικλ Τζόρνταν και του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως ο GOAT είναι ο Ουίλτ Τσάμπερλεϊν.

Κλίβελαντ Καβαλίερς - Μπόστον Σέλτικς με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«ΛεΜπρόν και Τζόρνταν είναι οι καλύτεροι στη γενιά τους. Δεν είναι δίκαιο να γίνονται συγκρίσεις ανάμεσα τους. Δεν θα έπρεπε να τους συγκρίνει ο κόσμος. Είναι σαν να συγκρίνεις τον Τζαμπάρ με εμένα. Δεν θα ήταν δίκαιο. Κατά την άποψη μου ο Τσάμπερλεϊν είναι ο σπουδαιότερος παίκτης όλων των εποχών», ήταν τα λόγια του θρύλου των Μπουλς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα