Ρίβερς: «Η διαιτησία ήταν αστεία»!

Gazzetta team
Ρίβερς: «Η διαιτησία ήταν αστεία»!

bet365

Οι Κλίπερς έχασαν έδαφος στη μάχη για την πρόκριση στα playoffs της Δύσης μετά την ήττα από τους Ρόκετς και ο Ντοκ Ρίβερς σχολίασε με... γλαφυρό τρόπο τη διαφορά στις βολές.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Καλιφορνέζοι έχουν ρεκόρ 37-30 και φιγουράρουν στην 9η θέση της Δύσης πίσω από τους όγδοους Σπερς ενώ ο Ντοκ Ρίβερς αναφέρθηκε στη διαιτησία του αγώνα με τους Ρόκετς, εκεί όπου η τριπλέτα των Γκόρντον (23π., 6ριμπ.), Καπελα (19π., 12ριμπ.) και Χάρντεν (24π., 7ασ.) έκανε τη διαφορά για το Χιούστον.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία... Σούταραν 41 τρίποντα κι εμείς 18. Είχαμε σχεδόν τους διπλάσιους πόντους στο "ζωγραφιστό" όμως η διαφορά στις βολές ήταν 24-8... Είναι αστείο! Είναι το απόλυτο αστείο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα