O Κάρι θέλει την αρχηγία στο Αll Star Game, o Ντουράντ... όχι!

O Κάρι θέλει την αρχηγία στο Αll Star Game, o Ντουράντ... όχι!

Γιώργος Κούβαρης
O Κάρι θέλει την αρχηγία στο Αll Star Game, o Ντουράντ... όχι!

bet365

O Κέβιν Ντουράντ ευελπιστεί να μην... ξεπεράσει τον Στεφ Κάρι σε ψήφους στην Δυτική Περιφέρεια εν όψει All Star Game αφού δεν θέλει να γίνει αρχηγός και να επιλέξει εκείνος τους συμπαίκτες του.

Μπασκόνια - Ολυμπιακός με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μιλώντας στο «The Athletic» ο «Durantula» είπε ότι «δεν θέλω να το κάνω! Θα προτιμούσα να το κάνει κάποιος άλλος. Είναι ωραίο να είσαι All Star αλλά χωρίς να πρέπει να κάνεις όλα τα υπόλοιπα... Απλά θέλω να πάω και να παίξω στο παιχνίδι. Το νέο format του All Star game είναι πολύ καλό, αλλά θα αφήσω άλλον να επιλέξει!»

Αυτή τη στιγμή ο Ντουράντ βρίσκεται μόλις 44.000 ψήφους πίσω από τον συμπαίκτη του, Στεφ Κάρι (1.369.658 έναντι 1.326.059) με τον γκαρντ των Ουόριορς να λέει από τη πλευρά του.

«Γιατί όχι; Θέλω να είμαι ο πρώτος με το καινούργιο σύστημα που θα είναι αρχηγός. Παλιότερα πήγαινα στα ανοικτά γήπεδα και πάντα ήθελες να ήσουν εκείνος που θα επέλεγε τις ομάδες. Το νέο σύστημα μας φέρνει και πάλι σε αυτά τα γήπεδα!»

 

NBA Τελευταία Νέα