Giannis: «Έπρεπε να παίξουμε τον Ράσελ, όπως εκείνοι εμένα» (vids)

Giannis: «Έπρεπε να παίξουμε τον Ράσελ, όπως εκείνοι εμένα» (vids)

Αντωνία Σπανού
Giannis: «Έπρεπε να παίξουμε τον Ράσελ, όπως εκείνοι εμένα» (vids)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά την ήττα από τους Θάντερ για την απόδοση του, τα γρήγορα φάουλ, αλλά και τον... εφιάλτη Ουέστμπρουκ.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι Μπακς έχασαν εύκολα μέσα στο Μιλγουόκι από τους Θάντερ με 110 – 91, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ναι μεν να πετυχαίνει 28 πόντους σε 28 λεπτά, αλλά να φορτώνεται με εύκολα φάουλ και να μην μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του να φτάσει στην νίκη.

Η ομάδα της Οκλαχόμα έκλεισε εξαιρετικά την ρακέτα και την προστάτευσε από τις... περισσότερες επελάσεις του Γιάννη με αποτέλεσμα αυτό να στοιχίσει στην ομάδα του.

Αναλυτικά είπε:

«Έπαιξαν καλύτερα από εμάς. Έπαιξαν πιο σκληρά από εμάς. Πρέπει όταν βγαίνουμε στο παρκέ να είμαστε πιο καλά έτοιμοι, ειδικά σε ομάδες όπως είναι οι Θάντερ. Έχουν σπουδαίους παίκτες, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Έκαναν την ζωή μου δύσκολη στο να μπω προς τα μέσα. Πρέπει να κάνω καλύτερη δουλειά και στο να βρίσκω τους συμπαίκτες μου, αλλά και για τον εαυτό μου.

Ξέρω ότι η ομάδα μου με χρειάζεται στο παρκέ, οπότε πρέπει να κάνω καλύτερη δουλειά με τα φάουλ, αλλά δεν γίνεται να σταματήσω να είμαι επιθετικός στην άμυνα. Βέβαια προτιμάω να παίρνω φάουλ όπως τα σημερινά που ήταν προήλθαν από την επιθετική άμυνα, παρά αυτά που παίρνω συνήθως. Απλά οφείλω να μένω στο παρκέ για την ομάδα μου.

Έπρεπε να βάλουμε κορμιά πάνω στον Ουέστμπρουκ, όπως έβαλαν εκείνοι σε εμένα. Να μην του επιτρέπουμε να φτάνει στην ρακέτα. Είναι ένας εφιάλτης. Μπορεί να πασάρει, να σκοράρει, να κάνει τα πάντα. Τη επόμενη φορά που θα παίξουμε πρέπει να του βάλουμε όρια.

Δεν εκβιάζω προσπάθειες. Αν δεν μπορώ να πάρω την μπάλα δεν θα το εκβιάσω. Εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου, είναι πάντα θέμα εμπιστοσύνης, ότι θα πάρουν την σωστή απόφαση».

Τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιάννης στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Από την πλευρά του Τζέισον Κιντ στάθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας του, ενώ μίλησε και για την... άρνηση που έπαιξαν οι Θάντερ πάνω στον Γιάννη.

«Σκεφτόμαστε ότι πρέπει να δίνουμε τη μπάλα στον Γιάννη. Υπάρχουν όμως κι άλλοι παίκτες που μπορούν να τελειώσουν φάσεις και αυτό είναι κάτι που δεν σκεφτόμαστε σε σταθερή βάση.

Πρέπει να βρούμε αυτόν τον ρυθμό και την εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Είναι εύκολο. Απλά πασάρεις στον συμπαίκτη σου.

Όταν το κάνεις αυτό, όλα γίνονται στη συνέχεια. Αντί να προσπαθείς να δώσεις συνέχεια την μπάλα στον Γιάννη, υπάρχουν άλλοι 4 παίκτες στο γήπεδο που πρέπει να εμπιστευτείς».

 

NBA Τελευταία Νέα