Χαλιμπέρτον: «Αν μπορώ να περπατήσω, θέλω και να παίξω»
Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με τη νίκη στο Game 5 με 120-109 απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς βρίσκονται ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του τίτλου των πρωταθλητών στο NBA με τη σειρά να βρίσκεται στο 3-2 υπέρ τους.
Ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον κρατήθηκε μακριά από τις καλές του εμφανίσεις σημειώνοντας μόλις 4 πόντους με 0/6 σουτ και 4/4 βολές, επιχειρώντας μόλις ένα στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα, τραυματίστηκε στη γάμπα, όμως επέστρεψε στο δεύτερο μέρος με το πρόβλημα να φαίνεται πως συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί.
Tyrese Haliburton injured his right leg and went back to the locker room after this play.
He came back and returned to the game in the 2nd quarter. pic.twitter.com/ZDl9Z3oJ2D— NBA on ESPN (@ESPNNBA) June 17, 2025
Ο προπονητής των Πέισερς, Ρικ Καρλάιλ, δήολωσε μετά το παιχνίδι ότι ο Χαλιμπάρτον δεν θα απουσιάσει από το Game 6: «Δεν είναι στο 100%, αυτό είναι αρκετά ξεκάθαρο. Αλλά δεν νομίζω ότι θα χάσει το επόμενο παιχνίδι, ήμασταν ανήσυχοι στο ημίχρονο, όμως επέμεινε να παίξει».
Ενώ και ο ίδιος ο Χαλιμπέρτον έδειξε τη θέλησή του στις δηλώσεις του: «Είναι οι τελικοί του NBA, δουλεύω όλη μου τη ζωή για να βρίσκομαι εδώ. Δεν ήμουν καλός απόψε με κανέναν τρόπο. Αν μπορώ να περπατήσω, θέλω και να παίξω. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το Game 6».
"I was not great tonight by any means, but... if I can walk then I wanna play."
— NBA TV (@NBATV) June 17, 2025
Tyrese Haliburton speaks on the status of his injury sustained in Game 5 of the #NBAFinals. pic.twitter.com/DOMCaEoIer
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.