Νικς - Πέισερς 109-114: Δεύτερο σερί break με show Σιάκαμ (vid)
Βγαλμένοι από όνειρο είναι φέτος οι Πέισερς. Η ομάδα της Ιντιάνα δεν καταλαβαίνει τίτποα και έκανε δεύτερο σερί break μέσα Madison Square Garden με 114-109. Με αυτόν τον τρόπο η σειρά πήγε στο 2-0 και μεταφέρεται πλέον στην Ιντιάνα.
Ο Σιάκαμ που ξεκίνησε με το πόδι στο... γκάζι, τελείωσε με 39 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ο Χαλιμπέρτον τελείωσε με 14 πόντους, 11 ασίστ και 8 ριμπάουντ. Στους 16 σταμάτησε ο Τέρνερ.
Από την άλλη πλευρά είχε ο Μπράνσον 36 πόντους και 11 ασίστ και από 20 πόντους πρόσθεσαν οι Μπρίτζες και Τάουνς. Η Νέα Υόρκη πρέπει να αλλάξει νοοτροπία αν θέλει να οδηγήσει μακριά τη συγκεκριμένη σειρά.
Οι Πέισερς έκαναν καλή δουλειά στις ασίστ και μοίρασαν 26 αντί των 18 που είχε η ομάδα της Νέας Υόρκης. Η Ιντιάνα είναι αποφασισμένη για το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.