Νικς: Ανησυχία για τον Μπράνσον (vid)

Νικς: Ανησυχία για τον Μπράνσον (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Τζέιλεν Μπράνσον των Νου Γιορκ Νικς.
Ο Τζέιλεν Μπράνσον αναγκάστηκε να περάσει εκτός παρκέ στην παράταση του αγώνα με τους Λέικερς καθώς γύρισε τον αστράγαλό του.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς υποδέχτηκαν τους Νιου Γιορκ Νικς και κατάφεραν να πάρουν μία δύσκολη νίκη έχοντας επικρατήσει στην παράταση με 113-109.

Η ομάδα από τη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια του επιπλέον πενταλέπτου, είδε τον καλύτερό της παίκτη να περνάει εκτός παρκέ έχοντας υποστεί τραυματισμό. Πιο συγκεκριμένα, ο Τζέιλεν Μπράνσον, σε μία προσπάθεια για lay up, την ώρα της προσγείωσης ο ίδιος γύρισε το δεξί του πόδι.

Μέχρι σε εκείνο το σημείο ο Μπράνσον είχε σημειώσει 39 πόντους. Μέσα στη διάρκεια της σεζόν έχει κατά μέσο όρο από 26,3 πόντους με 7,4 ασίστ.

Σύμφωνα με τον Κρις Χέινς, από την πλευρά των Νικς υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο τραυματισμός είναι απλό διάστρεμμα αστραγάλου και όχι κάτι πιο σοβαρό.

 

Ο τραυματισμός του Μπράνσον


@Photo credits: NBA/Getty Images
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.