Ο Τζέιλεν Μπράνσον σημείωσε 31 πόντους, πέντε ριμπάουντ, έξι ασίστ και δύο κλεψίματα για τους Νικς που επέστρεψαν από το -19 και επικράτησαν των Χιτ με 112-116 στην παράταση.
Ο OG Ανουνόμπι πρόσθεσε 23 πόντους ενώ ο Καρλ Άντονι Τάουνς έκανε double-double με 19 πόντους και 16 ριμπάουντ για τους φιλοξενούμενους που έφτασαν τις τρεις συνεχόμενες νίκες και συνεχίζουν από την τρίτη θέση της κατάταξης στην Ανατολή.
Από την άλλη πλευρά, ο Μπαμ Αντεμπάγιο πέτυχε 30 πόντους και ο Τάιλερ Χίρο είχε 22 πόντους όμως οι προσπάθειές τους δεν ήταν αρκετές για τους Χιτ που έπεσαν στο 14-12 στην έδρα τους.
Τα δωδεκάλεπτα: 27-22, 62-45, 87-81, 105-105 κ.α., 112-116 παρ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.