Τζέιλεν Μπράνσον και Τζέιλεν Γκριν οι παίκτες της εβδομάδας στο ΝΒΑ

Newsroom
Ο Μπράνσον πανηγυρίζει τη νίκη των Νικς

bet365

Δύο... συνονόματοι είναι εκείνοι που πήραν τα βραβεία των καλύτερων για την εβδομάδα που μας πέρασε Ανατολική και Δυτική Περιφέρεια.

Ο λόγος φυσικά για τον Τζέιλεν Μπράνσον των Νιου Γιορκ Νικς και τον Τζέιλεν Γκριν των Χιούστον Ρόκετς οι οποίοι και ξεχώρισαν περισσότερο το τελευταίο επταήμερο στο ΝΒΑ. Αμφότεροι οδήγησαν τις ομάδες τους στο 3/3 την περασμένη εβδομάδα έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Μπράνσον ήταν μια... μηχανή του σκορ καθώς σε αυτά τα τρία ματς μέτρησε κατά μέσο όρο 35.7 πόντους και 5 ασίστ, σουτάροντας με το εξαιρετικό ποσοστό του 54.3% στα εντός παιδιάς. Μάλιστα σε δύο από αυτά τα παιχνίδια ξεπέρασε τους 40 πόντους, έχοντας σημειώσει 42 πόντους μέσα στο Σακραμέντο και άλλους 45 πόντους μέσα στο Πόρτλαντ.

Αντίστοιχα ο Γκριν είχε ως highlight την εβδομάδα που μας πέρασε τους 37 πόντους τους με 15/23 εντός παιδιάς στη νίκη των Ρόκετς επί των Γουίζαρντς. Στο... δικό του 3/3 με το Χιούστον, είχε κατά μέσο όρο 26.3 πόντους, 8.7 ριμπάουντ και 3.7 τελικές πάσες.

 

NBA Τελευταία Νέα