Πόποβιτς: «Με νοιάζει να νικάμε ακόμα και στο Τιμπουκτού»

Πόποβιτς: «Με νοιάζει να νικάμε ακόμα και στο Τιμπουκτού»

Πόποβιτς: «Με νοιάζει να νικάμε ακόμα και στο Τιμπουκτού»

bet365

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς έχουν το χειρότερο ρεκόρ στη Δύση και ο Γκρεγκ Πόποβιτς εξήγησε ότι το ζητούμενο για τους Τεξανούς είναι να ψάξουν νίκες στα 14 ματς που απομένουν για το φινάλε της regular season ακόμα και αν χρειαστεί να παίξουν στο Μάλι.

Η κανονική περίοδος στο ΝΒΑ έχει μπει στην τελική ευθεία και οι Σπερς έχουν το χειρότερο ρεκόρ στη Δύση, μετρώντας 15 νίκες σε 68 αγώνες.

Πλέον τα «Σπιρούνια» καλούνται να πετύχουν τουλάχιστον πέντε νίκες στα 14 ματς που απομένουν για το φινάλε της regular season ώστε να αποφύγουν το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία του οργανισμού.

Παρεμπιπτόντως, οι Τεξανοί ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο το 1996/97 με ρεκόρ 20-62 και φέτος θέλουν να αποφύγουν να γράψουν αρνητική ιστορία, μολονότι ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα έκανε μυθικά πράγματα απέναντι στους Νετς και θα είναι η ατραξιόν των Σπερς στο ΝΒΑ Paris Game 2025.

Οι Σπερς υποδέχτηκαν τους Νετς στο Moody Center του Όστιν μπροστά σε 16.223 θεατές και ο «Pop» δεν δείχνει να... ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την προσωρινή αλλαγή έδρας. Αρκεί να έρχονται οι νίκες, εξηγώντας χαρακτηριστικά πως: «Κάθε νίκη είναι σημαντική. Με νοιάζει να νικάμε ακόμα και στο Τιμπουκτού».

 

NBA Τελευταία Νέα