NBA, Ραντλ: Δεν αποκλείεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου

NBA, Ραντλ: Δεν αποκλείεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου

Δημήτρης Οικονόμου
Ραντλ Νικς

bet365

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για τον τραυματισμό του στον ώμο, άφησε ο Τζούλιους Ραντλ.

Ο Τζούλιους Ραντλ παραμένει στα πιτς και το διάστημα της απουσίας του είναι ακόμα άγνωστο. Ο σταρ των Νικς υπέστη εξάρθρωση ώμου και κάνει αγώνα για να αποφύγει το χειρουργείο.

Κάτι που ωστόσο δεν είναι βέβαιο πως θα γίνει, αφού υπάρχει όπως τόνισε και ο ίδιος, η διαδικασία της αποθεραπείας. Ο Ραντλ έχει ήδη μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες και μίλησε ανοιχτά για τον τραυματισμό του.

«Υπάρχουν ακόμα κάποια βήματα που πρέπει να κάνω. Είναι μία διαδικασία. Πρέπει να τα ζυγίσω όλα και να αποφασίσω. Αυτή τη στιγμή είμαι επικεντρωμένος στο να αποφύγω το χειρουργείο και να επιστρέψω στην δράση όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχω πάρει πολλές απόψεις από γιατρούς. Μου αρέσει το πώς αισθάνομαι τώρα, επειδή δυναμώνω. Ποτέ δεν λέω ποτέ όμως και πρέπει να κάνω αυτό που είναι καλύτερο για εμένα ώστε να έχω μία μακριά καριέρα, να έχω διάρκεια» τόνισε ο Ραντλ.

Και μπορεί να έκανε εξαιρετική σεζόν μέχρι να τραυματιστεί, έχοντας 24 πόντους, 9.2 ριμπάουντ και 5 ασίστ μέσο όρο, αλλά οι φετινοί Νικς έμαθαν να ζουν ακόμα και χωρίς αυτόν, έχοντας ρεκόρ 33-22 στην 4η θέση της Ανατολής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα