Κάρι: Άλλαξε τον Λάρι Μπερντ με τον Κόμπι Μπράιαντ στην all-time πεντάδα του (vid)

Κάρι: Άλλαξε τον Λάρι Μπερντ με τον Κόμπι Μπράιαντ στην all-time πεντάδα του (vid)

Ο Στεφ Κάρι στο Game 7 Σακραμέντο Κινγκς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

bet365

Ο Στεφ Κάρι κλήθηκε να δώσει την all-time πεντάδα του στο ΝΒΑ, επιλέγοντας στην αρχή τον Λάρι Μπερντ για τη θέση του σμολ φόργουορντ όμως στη συνέχεια άλλαξε γνώμη, επιλέγοντας τελικά τον Κόμπι Μπράιαντ.

Ο Στεφ Κάρι είναι ο τύπος που παίρνει την μπάλα και σουτάρει αστραπιαία. Τα έχει δει όλα πριν συμβούν. Τη θέση του καλαθιού, τον ελεύθερο χώρο, το σκριν, την προσπάθεια του αντιπάλου, την πορεία της μπάλας, το «σκίσιμο» στο δίχτυ, τον πανηγυρισμό και τον εκνευρισμό, απελπισία των άλλων.

Ο γκαρντ των Γουόριορς μπορεί να καυχιέται ότι έχει σημειώσει τα περισσότερα τρίποντα στην ιστορία του ΝΒΑ, μαζί με τα τέσσερα πρωταθλήματα και τα δυο MVPs. Λογικό κι επόμενο, λοιπόν, η άποψή του για την κορυφαία πεντάδα όλων των εποχών στην ιστορία της λίγκας να έχει ιδιαίτερη σημασία.

Ο Κάρι άρχισε το στήσιμο με τον Σακίλ Ο' Νιλ στη θέση του σέντερ, συνέχισε με τον Τιμ Ντάνκαν στο «4», επέλεξε τον Λάρι Μπερντ ως σμολ φόργουορντ και προτίμησε τον Μάικλ Τζόρνταν για σούτινγκ γκαρντ. Σε εκείνο το σημείο, έβγαλε τον Μπερντ από την πεντάδα του και έβαλε τον Κόμπι Μπράιαντ, κλείνοντας τις επιλογές του με τον Μάτζικ Τζόνσον για πόιντ γκαρντ.

 

NBA Τελευταία Νέα