Έιντριαν Ντάντλεϊ: Ένας hall of famer που λατρεύει να ρυθμίζει την κυκλοφορία

Έιντριαν Ντάντλεϊ: Ένας hall of famer που λατρεύει να ρυθμίζει την κυκλοφορία

O Έιντριαν Ντάντλεϊ μέλος του Hall of Fame του ΝΒΑ.

bet365

Τι μπορεί να κάνει στη δεύτερη ζωή του ένας αθλητής που έχει μπει στο hall of fame του NBA και έχει κατακτήσει δύο τίτλους πρώτου σκόρερ; Ο Έιντριαν Ντάντλεϊ έχει γίνει ελεγκτής κυκλοφορίας και το απολαμβάνει.

Τα χρήματα δεν είναι το παν για τον Έιντριαν Ντάντλεϊ. Στα χρόνια που αγωνίστηκε στο ΝΒΑ κέρδισε μπόλικα από δαύτα. Μαζί και ατελείωτη δόξα. Και ας μην τον προόριζαν για κάτι τέτοιο. Σε όποιο επίπεδο και αν αγωνίστηκε, στα αυτιά του αντηχούσαν τα σχόλια πως δεν θα τα καταφέρει.

Δεν τον απασχόλησε σε καμία στιγμή της καριέρας του.

Το μπάσκετ του φέρθηκε με θαλπωρή. Αγωνίστηκε για 15 χρόνια. Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη λίγκα το 1981 με τη φανέλα των Γιούτα Τζαζ και το επανέλαβε το 1984, ξανά ως μέλος των Μορμόνων.

Μέτρησε έξι συμμετοχές σε All Star Game και το 2008 έλαβε την υψηλότερη τιμή για έναν παίκτη του NBA: Έγινε μέλος του Hall of Game σε μία τάξη με... συμμαθητές τους Χακίμ Ολάζουον, Πάτρικ Γιούινγκ και τον Ντικ Βιτάλε.

Ακολούθησε το πείραμα της προπονητικής για επτά χρόνια, ως βοηθός στον πάγκο των Ντένβερ Νάγκετς (2003-2011).

Και μετά το μπάσκετ σταμάτησε να έχει νόημα. Ο Ντάντλεϊ θέλησε να βρει κάτι άλλο στη ζωή του. Δίχως τα χρήματα να είναι το αν.

Πλέον, ο Hall of Famer ρυθμίζει την κυκλοφορία στο Μέριλαντ! Η ετήσια αμοιβή του είναι το ελάχιστο, αφού του αποφέρει περίπου 15.000 δολάρια.

«Εχω σώσει τις ζωές δύο παιδιών. Αυτή η δουλειά έχει ένα σκοπό. Αισθάνομαι ότι κάνω κάτι σημαντικό. Βοηθάω την κοινότητά μου και τα παιδιά», είχε πει σε μία παλιότερη συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι ABC.

Ο Ντάντλεϊ είναι πλέον 68 ετών. Και τα Μέσα Ενημέρωσης στις ΗΠΑ αναφέρουν ότι αν πας μία βόλτα σε μία συγκεκριμένη διάβαση στο Μέριλαντ θα είναι εκεί. Έτοιμος να βοηθήσει όποιον το χρειαστεί.

@Photo credits: Twitter
 

NBA Τελευταία Νέα