Λάρι Μπερντ: Επέστρεψε ως σύμβουλος στους Πέισερς, «τσεκάρει» τις επιλογές για το draft

Λάρι Μπερντ: Επέστρεψε ως σύμβουλος στους Πέισερς, «τσεκάρει» τις επιλογές για το draft

Συμβουλος στους Πέισερς ο Μπερντ

bet365

Ο θρυλικός Λάρι Μπερντ επέστρεψε και πάλι στα γνώριμα λημέρια των Πέισερς, αυτήν την φορά ως ειδικός σύμβουλος για τα αγωνιστικά θέματα.

Μπορεί αγωνιστικά ο Λάρι Μπερντ να έχει συνδυάσει το όνομά του με την χρυσή εποχή των Μπόστον Σέλτικς την δεκαετία του '80 ωστόσο η γενέτειρα πατρίδα του και η Πολιτεία η οποία μεγάλωσε ήταν η Ιντιάνα. Άλλωστε προέρχεται και από το Indiana State ενώ μετά το τέλος της καριέρας του ασχολήθηκε με τους Πέισερς έξω από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ.

Αρχικά ως προπονητής την τριετία 1997-2000 και στη συνέχεια από το πόστο του προέδρου της ομάδας έως και τον Ιούνιο του 2012. Η σχέση του Λάρι Μπερντ με τους Πέισερς δεν τελείωσε εκει καθώς... πηγαινοερχόταν σε διάφορα πόστα, έχοντας και τον ρόλο του ειδικού συμβούλου. Έναν ρόλο που απέκτησε και πάλι φέτος θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα της Ιντιανάπολις να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Μάλιστα αυτήν την περίοδο «τσεκάρει» όλα τα pre-draft workouts και τους παίκτες οι οποίοι θα μπορούσαν να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας ενόψει του draft. Να σημειωθεί ότι οι Πέισερς θα επιλέξουν φέτος στο νούμερο «7».

 

NBA Τελευταία Νέα