Το ΝΒΑ θα τιμωρεί το flopping με τεχνική ποινή

Ο Γιόκιτς κέρδισε τον ΛεΜπρόν στους τελικούς της Δύσης

bet365

Από τη στιγμή που το flopping... πάει και έρχεται στα ματς του ΝΒΑ, η διοργανώτρια αρχή συζητάει την προοπτική να τιμωρείται με τεχνική ποινή!

Οι κανονισμοί της FIBA το προβλέπουν. Όποιος παίκτης κάνει flopping χρεώνεται με τεχνική ποινή και η αντίπαλη ομάδα «εκτελεί» μία ελεύθερη βολή.

Κάτι που στο ΝΒΑ δεν ισχύει. Συγκεκριμένα στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη ισχύει μόνο πρόστιμο ύψους 5.000 δολαρίων, αλλά μόνο για τη δεύτερη φορά που θα κάνει κάποιος flopping.

Όμως από τη στιγμή που έχει... ξεφύγει η κατάσταση στο ΝΒΑ και το «θέατρο» ολοένα και αυξάνεται, η διοργανώτρια αρχή σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τιμωρείται ο παίκτης που κάνει flopping με τεχνική ποινή.

Όπως αναφέρουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού θα εφαρμοστεί πειραματικά στο ερχόμενο Summer League και στη συνέχεια θα πάρουν τις οριστικές αποφάσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα