Σμιθ για Χάρντεν: «Ήταν τόσο κακός που πρέπει να ξυρίσει το μούσι του για να μην τον αναγνωρίζουν» (vid)

Σμιθ για Χάρντεν: «Ήταν τόσο κακός που πρέπει να ξυρίσει το μούσι του για να μην τον αναγνωρίζουν» (vid)

James Harden

bet365

Ο Στίβεν Σμιθ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Τζέιμς Χάρντεν για την παρουσία του στο Game 7 των ημιτελικών της Ανατολικής Περιφέρειας κόντρα στους Σέλτικς.

Ο αναλυτής του ESPN φημίζεται για τα καυστικά του σχόλια. Και σιγά μην... γλίτωνε ο Τζέιμς Χάρντεν μετά και την κάκιστη παρουσία του στον 7ο ημιτελικό με του Σέλτικς.

Η Βοστόνη σκόρπισε τους Σίξερς στο Game 7 και πήρε τη πρόκριση για τους τελικούς της Ανατολής, σ' ένα ματς όπου ο Χάρντεν πραγματοποίησε άθλια εμφάνιση έχοντας 3/11 εντός παιδιάς και 5 λάθη σε 41 λεπτά συμμετοχής.

«Ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν τόσο απαίσιος, τόσο κακός που θα έπρεπε να ξυρίσει το μούσι του, έτσι ώστε να μην τον αναγνωρίζουν. Τόσο άσχημα έπαιξε. Ήταν πραγματικά πάρα πολύ κακός. Και το λέω σοβαρά, δεν κάνω πλάκα. Έχω δουλέψει 17 χρόνια στη Φιλαδέλφεια. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι για εκείνον να περπατήσει στους δρόμους. Δεν μπορείς να κάνεις όσα έκανε εκείνος στο Game 7».

Δείτε τα όσα είπε από το 3:00 και μετά

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα