Χάρντεν: Οι Ρόκετς θα παλέψουν για την επιστροφή του Μούσια (vid)

James Harden

bet365

Οι Ρόκετς ρίχνουν ξανά τα... δίχτυα τους στον Τζέιμς Χάρντεν.

.Άδοξα τελείωσε η φετινή σεζόν για τον Τζέιμς Χάρντεν. Οι Σίξερς αποκλείστηκαν από τους Σέλτικς στο Game 7 και έτσι δεν μπόρεσαν να βρεθούν στους τελικούς Ανατολής. Για άλλη μια χρονιά η Φιλαδέλφεια έδειξε ανήμπορη να πάρει σωστές αποφάσεις στα καθοριστικά ματς και αποχαιρέτησε. Και τώρα η επόμενο μέρα μπορεί να μην έχει Μούσια στο... κάδρο.

Σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι, υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στο Χιούστον ο Χάρντεν. «Ακόμα και αν οι Ρόκετς πάρουν τη λοταρία και κερδίσουν το Νο.1 του draft αποκτώντας Γουέμπανιάμα, η αίσθηση μου είναι πως θα συνεχίσουν να στοχεύουν στην επιστροφή του Χάρντεν», ανέφερε. Ο Μούσιας έπαιξε στους Ρόκετς από το 2012 μέχρι το 2021 και σε αρκετές σεζόν έκανε μυθικά πράγματα στο σκοράρισμα με 40άρες και 50άρες.

O Χάρντεν έχει player option για τη σεζόν 2023-24, άρα εξαρτάται από εκείνον αν θα παραμείνει στους Σίξερς ή θα μείνει ελεύθερος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα