Λεμπρόν Τζέιμς: Παραγωγός του «Last Dance» βιντεοσκοπεί τη φετινή σεζόν του «βασιλιά»

Λεμπρόν Τζέιμς: Παραγωγός του «Last Dance» βιντεοσκοπεί τη φετινή σεζόν του «βασιλιά»

Ο ΛεΜπρόν πανηγυρίζει

bet365

Λέτε να δούμε τα επόμενα χρόνια τη νέα έκδοση του «Last Dance» με πρωταγωνιστή τον Λεμπρόν Τζέιμς; Το σίγουρο είναι ότι παραγωγός του πετυχημένου ντοκιμαντέρ «ακολουθεί» τη φετινή σεζόν τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Το όνομα του Άντι Τόμπσον ίσως να μην σας λέει πολλά. Πρόκειται για τον αδερφό του πάλαι ποτέ μπασκετμπολίστα των Λος Άντζελες Λέικερς, Μάικαλ Τόμπσον και θείος του Κλέι Τόμπσον των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Αυτό που ίσως να μην γνωρίζει κανείς, είναι ότι βρίσκονταν ανάμεσα στους παραγωγούς του «Last Dance» για τον Μάικλ Τζόρνταν.

Και να 'ταν μόνο αυτό; Ο Άντι Τόμπσον είναι ο παραγωγός ενός νέου ντοκιμαντέρ για τη φετινή σεζόν του Λεμπρόν Τζέιμς! Η αποκάλυψη έγινε από τον Τζον Άιρλαντ, ραδιοφωνικό παραγωγό του ESPN στο Λος Άντζελες, ο οποίος μιλώντας στο podcast «Awful Announcing Podcast» ανέφερε ότι ο Τόμπσον βιντεοσκοπεί τη φετινή χρονιά του Λεμπρόν, η οποία θα περάσει στην ιστορία με τη στιγμή που έγινε ο καλύτερος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ.

Μάλιστα εξήγησε ότι θα ήταν το καλύτερο δυνατό σενάριο εάν και εφόσον καταφέρουν οι Λέικερς να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν και η φετινή χρονιά δεν πρόκειται να είναι η τελευταία του Λεμπρόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα