Νικς - Χιτ: Μπάτλερ και Μπράνσον στη λίστα των αμφίβολων μαζί με τον Ραντλ για το Game 2

Νικς - Χιτ: Μπάτλερ και Μπράνσον στη λίστα των αμφίβολων μαζί με τον Ραντλ για το Game 2

bet365

Τζίμι Μπάτλερ και Τζέιλεν Μπράνσον παρουσιάζονται ως αμφίβολοι για το Game 2 ανάμεσα σε Νικς και Χιτ, μαζί με τον Τζούλιους Ραντλ.

Νικς και Χιτ ρίχνονται στο παρκέ για το Game 2 στον δεύτερο γύρο των play-offs του ΝΒΑ με το Μαϊάμι να κάνει το 1-0 δύο βράδια νωρίτερα.

Ο Τζούλιους Ραντλ, όπως και στην πρεμιέρα της εν λόγω σειράς, παραμένει στα "πιτς" λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο και είναι αμφίβολος άλλη μία φορά.

Παρόλα αυτά, στη συγκεκριμένη λίστα για τους Νεοϋορκέζους προστίθεται ο Τζέιλεν Μπράνσον που αγωνίστηκε για 40 λεπτά στο πρώτο παιχνίδι, όμως εμφανίζει πρήξιμο στον αστράγαλο και δημιουργεί πονοκεφάλους στην ομάδα του.

Στην ίδια κατάσταση είναι και ο Τζίμι Μπάτλερ. Ο σούπερ σταρ των Χιτ που γύρισε το πόδι του περίπου πέντε λεπτά πριν τη λήξη του Game 1 και συνέχισε στο παρκέ, δεν έχει αποφασιστεί αν θα λάβει συμμετοχή στο δεύτερο ματς. Η επιθυμία του, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα είναι να αγωνιστεί, παρόλα αυτά είναι απόφαση της ομάδας για το αν θα ρισκάρει πιθανή υποτροπή, έχοντας χάσει τόσο τον Χίρο όσο και τον Ολαντίπο.

 

NBA Τελευταία Νέα