Ντόντσιτς: Νοίκιασε ιδιωτικό τζετ αντό €150 χιλ. για να κάνει Πάσχα στη Σλοβενία

Ντόντσιτς: Νοίκιασε ιδιωτικό τζετ αντό €150 χιλ. για να κάνει Πάσχα στη Σλοβενία

Ζωντανό με Ντόντσιτς το Ντάλας

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν δίστασε να ξοδέψει 150.000 ευρώ, προκειμένου να φτάσει με ιδιωτικό αεροπλάνο στη Λιουμπλιάνα.

Η σεζόν του Λούκα Ντόντσιτς ολοκληρώθηκε νωρίς. Και ο Σλοβένος γκαρντ, περιμένοντας τις εξελίξεις στην ομάδα των Ντάλας Μάβερικς, αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Το έκανε με το απαραίτητο στυλ ενός παίκτη που έχει συμβόλαιο 215 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Ντόντσιτς νοίκιασε ένα ιδιωτικό τζετ για να κάνει τη διαδρομή Ντάλας - Λιουμπλιάνα πληρώνοντας 15.500 για κάθε ώρα πτήσης.

Το αεροπλάνο που νοίκιασε, σύμφωνα με την Kurir, κοστίζει 60.000.000 ευρώ και υπάρχουν μόλις 200 «κομμάτια» παγκοσμίως. Συνολικά, η... ζημιά για τον Ντόντσιτς έφτασε στις 150.000 ευρώ, ένα ποσό που ισοδυναμεί με... ψίχουλα, μπροστά στις απολαβές του.

Το μόνο πρόβλημα υπήρχε στο εσωτερικό του αεροπλάνου, με την είσοδο στην καμπίνα να έχει ύψος 170 εκατοστών και τον Σλοβένο των 201 εκατοστών να υποχρεώνεται, σε κάθε μετακίνηση να καμπουριάζει για να χωρέσει.

@Photo credits: Dallas Mavericks Twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα