NBA: Σερί οι Γκρίζλις, αντέχουν οι Ράπτορς και το 43άρι του Γουάσινγκτον (vids)

Ο Ντέσμοντ Μπέιν εκτελεί βολές στο ματς των Γκρίζλις με τους Μάτζικ.

bet365

Έβδομη σερί νίκη για τους Μέμφις Γκρίζλις, η έδρα κρατάει τους Τορόντο Ράπτορς, ενώ ο Πι Τζέι Γουάσινγκτον μέτρησε 43 πόντους στη νίκη των Χόρνετς κόντρα στους Θάντερ.

Από την ημέρα που οι Σάρλοτ Χόρνετς έχουν αποκλειστεί από την post season, έχουν φτάσει στο σημείο να κάνουν και σερί νικών. Η τρίτη συνεχόμενη, αυτή τη φορά απέναντι στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (137-134), οι οποίοι διεκδικούν την είσοδό τους στο play-in, είχε ως κεντρικό πρόσωπο τον Πι Τζέι Γουάσινγκτον, σκόρερ 43 πόντων.

Για την Οκλαχόμα, τρεις παίκτες έκαναν ρεκόρ καριέρας: Ο Αϊζάια Τζο είχε 33 πόντους και οι Τζος Γκίντεϊ και Τζέιλεν Γουίλιαμς μέτρησαν από 31, ωστόσο οι δύο τελευταίοι αστόχησαν σε κρίσιμες βολές στο τέλος του αγώνα.

Γκρίζλις - Μάτζικ 113-108

Το Μέμφις πήρε την 7η συνεχόμενη νίκη του, με τον Ντέσμοντ Μπέιν να σημειώνει 31 πόντους και να μετράει 8/10 βολές στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο Τζα Μοράντ δεν αγωνίστηκε λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Ο Εξέβιερ Τίλμαν πρόσθεσε 20 πόντους, ενώ οι Κενάρντ, Τζάρεν Τζάκσον είχαν από 16 πόντους. Ο Πάολο Μπανκέρο, των Μάτζικ, τελείωσε το ματς με 24 πόντους.

Ράπτορς - Χιτ 106-92

Το Τορόντο πανηγύρισε την 10η νίκη του στα 11 τελευταία εντός έδρας ματς, με τον Πασκάλ Σιάκαμ να σημειώνει 26 πόντους, τον Σκότι Μπαρνς να προσθέτει 22 πόντους και 12 ασίστ (ρεκόρ καριέρας), ενώ ο Όου Τζι Ανουνόμπι πρόσθεσε 22 πόντους.

Οι Χιτ (εκτός ο Τζίμι Μπάτλερ) έχασαν έδαφος στη διεκδίκηση της 6ης θέσης, η οποία οδηγεί απευθείας στα play-offs. Ο Τάιλερ Χίρο σκόραρε 33 πόντους, ενώ ο Μπαμ Αντεμπάγιο πρόσφερε 21 πόντους και 12 ριμπάουντ.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα