Μπλέιζερς - Θάντερ 112-118: Αλεξάντερ λαμπρός τους οδηγεί (vid)

Γιώργος Κούβαρης

bet365

Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ ήταν και πάλι ηγετικός για τους Θάντερ και τους οδήγησε στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στους Μπλέιζερς (118-1120 με την οποία βρέθηκαν ακόμα πιο κοντά στο play-in tournament.

Μετά τις δύο σερί ήττες στο Λος Άντζελες από Κλίπερς και Λέικερς, η ομάδα της Οκλαχόμα επέστρεψε στις νίκες καθώς πέρασε από το Όρεγκον κόντρα στους ελλιπέστατους Μπλέιζερς. Μια νίκη που την κρατάει στο κόλπο του play-in ενώ της δίνει τη δυνατότητα να ρίχνει και κλεφτές ματιές πιο ψηλά σε πιθανά... στραβοπατήματα των υπολοίπων ομάδων πυο προηγούνται.

Άλλωστε οι διαφορές στη Δύσης είναι ελάχιστες και από τη μια μέρα στην άλλη μια ομάδα που βρίσκεται στα play-offs να βρεθεί σε επικίνδυνη θέση (σ.σ. όπως οι Μάβερικς για παράδειγμα). Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ είναι αποφασισμένος να ηγηθεί ώστε να διεκδικήσει όσες πιθανότητες αναλογούν στην ομάδα του για το καλύτερο δυνατόν. Αυτή τη φορά είχε 31 πόντους με 9/16 δίποντα, 13/15 βολές, 4 κλεψίματα και 3 ασίστ.

Εξαιρετικός ήταν ο Γκίντεϊ που έκανε τα πάντα στο παρκέ με 17 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ ενώ ο απίθανος rookie Τζέιλεν Γουίλιαμς μέτρησε άλλους 23 πόντους με 9/14 εντός παιδιάς, 5 ριμπάουντ και 4 τελικές πάσες. Τέλος πολύ καλή δουλειά από τον Αϊζάια Τζο, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο και πρόσφερε 20 πόντους με 5/10 τρίποντα.

Από τους Μπλέιζερς απουσίαζαν οι Ντέιμιαν Λίλαρντ, Γιουσούφ Νούρκιτς, Τζέραμι Γκραντ και Άνφερνι Σάιμονς! Ο Σέντον Σαρπ με 29 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων ενώ ο Νασίρ Λιτλ είχε άλλους 28 πόντους.

@Photo credits: @okcthunder

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα