Καβαλίερς - Ρόκετς 108-91: Άλεν και Μίτσελ έστειλαν το Κλίβελαντ στα play-offs (vid)

Γιώργος Κούβαρης

bet365

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς επικράτησαν εύκολα των Χιούστον Ρόκετς με 108-91 και έγιναν η 4η ομάδα από την Ανατολική Περιφέρεια που «κλείδωσε» τη συμμετοχή της στα play-offs.

Ήταν ζήτημα χρόνου να συμβεί. Άλλωστε οι Καβς δεν πήγαιναν μόνο για τα play-offs αλλά στοχεύουν και στο πλεονέκτημα της έδρας. Παρόλα αυτά στην αναμέτρηση με τους Ρόκετς συνέβη το... αναμενόμενο και η ομάδα του Κλίβελαντ οριστικοποίησε τη παρουσία της στην postseason.

Απέναντι στους Χιούστον Ρόκετς δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα. Μπορεί στην 3η περίοδο να είδε τους φιλοξενούμενους να σημειώνουν 37 πόντους ωστόσο στο 4ο και τελευταίο 12λεπτο τους... περιόρισαν σε μόλις 11π. και «καθάρισαν» με την υπόθεση της νίκης. Ο Τζάρετ Άλεν είχε ένα «γεμάτο» double double με 24 πόντους (8/11δίπ., 8/8β.) και 14 ριμπάουντ, ενώ ο Ντόνοβαν Μίτσελ μέτρησε 22 πόντους με 4/9 τρίποντα και 5 ριμπάουντ.

Βέβαια τα χαμόγελα επισκίασε ο τραυματισμός του Άιζακ Οκόρο στο αριστερό γόνατο στην 1η περίοδο, ο ήρωας με το buzzer beater τρίποντο νίκης στο ματς με τους Νετς. Ο Έβαν Μόμπλεϊ με 19 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και ο Ντάριους Γκαρλαντ με 17 πόντους και 8 ασίστ ήταν επίσης οι παίκτες των Καβς που έβαλαν το λιθαράκι τους σε αυτό το ματς.

Για λογαριασμό του Χιούστον, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζέιλεν Γκριν με 30 πόντους και 5/11 τρίποντα, ενώ οι Μάρτιν Τζούνιορ και Σμιθ Τζούνιορ πρόσθεσαν από 13 και 12 πόντους αντίστοιχα.

@Photo credits: @cavs

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα