Πέλικανς - Σπερς 119-84: Σαρωτική η Νέα Ορλεάνη, παραμένει «ζωντανή» για το play-in (vid)

Γιώργος Κούβαρης

bet365

Οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς έκαναν φύλλο και φτερό τους Σπερς (119-84) και διατήρησαν «ζωντανές» τις ελπίδες για είσοδο στο play-in tournament.

Μπορεί να βρίσκονται σε μειονεκτικότερη θέση σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν μια θέση (έστω) στο play-in ωστόσο δεν πρόκειται να παρατήσουν εύκολα τα όπλα.

Αυτό φάνηκε στο ματς της Νέας Ορλεάνης κόντρα στους (αδιάφορους ωστόσο) Σπερς, τους οποίους και «καθάρισαν» με συνοπτικές διαδικασίες. Με εξαίρεση την 3η περίοδο, σε όλα τα υπόλοιπα 12λεπτα η ομάδα των Πέλικανς έκανε επίδειξη δύναμης και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους της.

Ο Μπράντον Ίνγκραμ πέτυχε 32 πόντους (σ.σ. όλους στις τρεις πρώτες περιόδους) έχοντας 8/14 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 10/10 βολές, 7 ασίστ και 4 ριμπάουντ. Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας είχε ένα «γεμάτο» double double με 19 πόντους (8/10 σουτ, 2/2 βολές), 15 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ οι Μέρφι και ΜακΚόλουμ πρόσθεσαν από 17 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Γκρεγκ Πόποβιτς μετά το τέλος του αγώνα, ο οποίος είπε ότι «δεν βρεθήκαμε σε καλή βραδιά, έπαιξαν καλύτερα. Και εδώ τελειώνει η ιστορία του ματς». Οι Σπερς δεν είχαν τον Τζέρεμι Σόχαν στη διάθεσή τους και εκείνοι που ξεχώρισαν περισσότερο ήταν οι Μαμουκελασβίλι (20π., 5ριμπ.), Τζόουνς (15π.) και Γκρέιαμ (15π.)

@Photo credits: @PelicansNBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα