Μπακς: Λαχτάρισαν με τον τραυματισμό του Αντετοκούνμπο (vid)

Μπακς: Λαχτάρισαν με τον τραυματισμό του Αντετοκούνμπο (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Μπακς: Λαχτάρισαν με τον τραυματισμό του Αντετοκούνμπο (vid)

bet365

Στο Μιλγουόκι καρδιοχτύπησαν όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο παρκέ, δείχνοντας να πονάει αρκετά στο δεξί του γόνατο. Συνέχισε στο ματς, τελειώνοντας με 36 πόντους.

Ο χρόνος πάγωσε για λίγο στο «Fiserv Forum». Όσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν το παρκέ και έδειχνε να υποφέρει, κανείς δεν μπορούσε να είναι σίγουρος για τίποτα.

Απέμεναν 1:51 για το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Μπόστον Σέλτικς (131-125 στην παράταση). Ο Giannis, σε μία προσπάθεια να πλησιάσει κοντά στο καλάθι των Σέλτικς σωριάστηκε στο παρκέ, δείχνοντας να πονάει αρκετά στο γόνατό του (δεξί, αυτό που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό)! Αμέσως το ιατρικό επιτελείο των Μπακς μπήκε στο παρκέ για να του δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Ο Greak Freak αγωνίστηκε για το υπόλοιπο της αναμέτρησης, με τον ίδιο να εξηγεί ότι χτύπησε «γόνατο με γόνατο» με κάποιον παίκτη των Σέλτικς, ενώ ο προπονητής του, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ εξήγησε ότι τα μηνύματα που έχει λάβει από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας είναι θετικά.

Δείτε τη φάση:

@Photo credits: Glomex
 

NBA Τελευταία Νέα