Καβαλίερς - Μπουλς 97-89: Γύρισαν... την μπίλια για την 6η σερί νίκη (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου

bet365

Οι Καβαλίερς μετρούν έξι διαδοχικές νίκες με την τελευταία να έρχεται κόντρα στους Σικάγο Μπουλς και μάλιστα με ανατροπή για το 97-89.

Ένα θετικό και ένα αρνητικό σερί είχε να... προσφέρει το αποτέλεσμα στον αγώνα των Καβαλίερς με τους Μπουλς. Από τη μία το Κλίβελαντ επικρατώντας με ανατροπή μέτρησε την 6η του νίκη (97-89) σε ισάριθμα ματς, ενώ το Σικάγο στον δρόμο για την επόμενη φάση δεν κατάφερε να πάρει το "W" για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Οι Μπουλς είχαν καλύτερο ξεκίνημα και πήραν διαφορά ακόμη και με 10 πόντους (37-47) λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, με την ανάπαυλα να γυρίζει την εικόνα αντίστροφα. Οι Καβαλίερς επιστρέφοντας στο παρκέ και μετά από μερικά λεπτά προσαρμογής, πήραν καλύτερες αποφάσεις και με το 76-74 στις αρχές της καθοριστικής περιόδου έβαλαν τα θεμέλια της επικράτησης.

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ λειτούργησε ως... καθοδηγητής για την ομάδα του με 29 πόντους, 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ για να προσθέσει ο Άλεν με το -επίσης- double-double ακόμη 23 συν 10 ριμπάουντ. Από και πέρα ο Γκάρλαντ πέραν των καθηκόντων να φτιάχνει το παιχνίδι των συμπαικτών του με 7 ασίστ είχε ακόμη 19 πόντους.

Για το Σικάγο, ο Ζακ ΛαΒίν πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες και σταμάτησε στους 23 πόντους με 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ο ΝτεΡόζαν πέραν των 16 πόντων μοίρασε 6 ασίστ και ο Βούτσεβιτς είχε "14" σε πόντους και ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα