Πέισερς - Καβαλίερς 103-122: Εύκολο πέρασμα από την Ιντιάνα (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου

bet365

Με «όπλο» τους την περιφέρεια και τα 15 τρίποντα, οι Καβαλίερς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Πέισερς έχοντας ρεκόρ 4-2 στα τελευταία έξι ματς.

Οι Καβαλίερς αποδείχθηκε πως είχαν εύκολο έργο ταξιδεύοντας στην Ιντιάνα για τη συνέχεια του ΝΒΑ. Με 15 τρίποντα και τη δεύτερη και τέταρτη περίοδο ως... οδηγούς, επικράτησαν με 103-122 για την τέταρτη νίκη στους στα τελευταία έξι παιχνίδια, με τον αντίπαλό τους να είναι στο 1-5.

Κατά τη διάρκεια του μεταξού τους παιχνιδιού, το Κλίβελαντ είχε το πάνω χέρι και έκλεισε το ημίχρονο στο +16 (46-62). Η συνέχεια χρειαζόταν απλώς μία διαχείριση, την οποία και έκαναν οι Καβς με την ψαλίδα να «ανοίγει» ακόμη και στους 26 πόντους στο διάστημα του τελευταίου δωδεκαλέπτου που σφράγισε και το αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους.

Ο Ντάριους Γκάρλαντ μπορεί να έχασε την ευκαιρία του All-Star συνεχίζει να πραγματοποιεί μεγάλες εμφανίσεις, αυτή τη φορά με 24 πόντους και 4/6 τρίποντα, για να ακολουθήσουν οι Οκόρο με 20, ο Μίτσελ με 19, ο Άλεν με 18 και 13 ριμπάουντ και ο Μόμπλεϊ με 17 (συν 10 ριμπ.).

Στην άλλη πλευρά, ο Μάιλς Τέρνερ σταμάτησε στους 27 με 10 ριμπάουντ, ο Χιλντ σκόραρε 16 και ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον είχε 15 με 11 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα