Γκρίζλις - Πέισερς 112-100: Επιστροφή στις νίκες με triple double του Μοράντ (vid)

Γιώργος Κούβαρης

bet365

Με τους Γκρίζλις να επιστρέφουν από το -15 στις αρχές του β' ημιχρόνου και τον Τζα Μοράντ να σημειώνει triple double, το Μέμφις επικράτησε των Πέισερς στο Τενεσί με 112-100.

Αν και τα πάντα έδειχναν να «στραβώνουν» για τους Γκρίζλις στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, όταν οι Πέισερς προηγήθηκαν με 65-50, τη συνέχεια ήρθαν τα πάνω-κάτω.

Με επιμέρους σκορ 30-14 βρέθηκαν να προηγούνται με 80-79 με τη λήξη της τρίτης περιόδου έχοντας πάρει ολοκληρωτικά το μομέντουμ και τα ηνία του αγώνα στα χέρια τους.

Ο Τζα Μοράντ έκανε τα πάντα στο παρκέ του «FedExForum» στο Μέμφις, καθώς στα 42 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ μέτρησε 27 πόντους έχοντας 8/15 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 8/9 βολές, 15 ασίστ, 10 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και 2 λάθη.

Ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης έχοντας 28 πόντους με 12/19 εντός παιδιάς και 8 ριμπάουντ, ενώ «διψήφιοι» για τους Γκρίζλις ήταν επίσης οι Κλαρκ (13π.), Τζόουνς (11π.) και Λόφτον (10π.) Εκτός για λογαριασμό των Γκρίζλις ήταν ο τραυματίας, Ντεσμόντ Μπέιν. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Μέμφις (32-18) άφησε πίσω το σερί των πέντε ηττών και κάνει νέα προσπάθεια προκειμένου να «πιάσει» στην κορυφή της Δύσης τους Ντένβερ Νάγκετς (34-16).

Αντίθετα τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο για τους Πέισερς, οι οποίοι «πληρώνουν» τον τραυματισμό του Χαλιμπέρτον που παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης. Συγκεκριμένα αυτή ήταν η 10η ήττα στα 11 τελευταία ματς για την ομάδα της Ιντιανάπολις, η οποία είχε ως καλύτερο τον rookie, Μπένεντικτ Μάθουριν με 27 πόντους και 9/20 εντός παιδιάς.

@Photo credits: Twitter: @memgrizz

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα