Πέλικανς - Νάγκετς 98-99: Το Ντένβερ πήρε το... θρίλερ της Νέας Ορλεάνης με triple double του Γιόκιτς (vid)

Γιώργος Κούβαρης

bet365

Οι Ντένβερ Νάγκετς κατάφεραν να «επιβιώσουν» στη Νέα Ορλεάνη και να πάρουν δραματική νίκη κόντρα στους Πέλικανς με 99-98 χάρη σε triple double του Νίκολα Γιόκιτς.

Στο Κολοράντο έχουν βάλει σκοπό να τερματίσουν στην 1η θέση της Δυτικής Περιφέρειας! Μετά και την «απόδραση» από το «Smoothie King Center» της Νέας Ορλεάνης, οι Νάγκετς βρέθηκαν στο 34-14 και αύξησαν ακόμα περισσότερο την απόσταση από τους δεύτερους Γκρίζλις (31-16).

Και αυτό το οφείλουν στον μεγαλύτερο βαθμό στον Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος για ένα ακόμη ματς ηγήθηκε της ομάδας του. Στα 36 λεπτά που έμεινε στο παρκέ είχε 25 πόντους (9/11 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 1/2 βολές), 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ, προσθέτοντας ένα ακόμη triple double στο -έτσι και αλλιώς- πλούσιο βιογραφικό του. Μάλιστα ήταν και εκείνος που ευστόχησε σ' ένα κρίσιμο floater στα 16'' πριν από το τέλος με το οποίο είχε δώσει και το προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Στην τελευταία επίθεση οι Πέλικανς είχαν την ευκαιρία να «κλέψουν» τη νίκη από το Ντένβερ αλλά ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ (20π. με 9/14 δίποντα αλλά και 0/8 τρίποντα) δεν βρήκε στόχο. Εκτός του του Γιόκιτς, άλλους 25 πόντους σημείωσε ο Τζαμάλ Μάρεϊ (11/21 σουτ, 7 ασίστ), ενώ από 11 πόντους είχαν οι Άαρον Γκόρντον και Μπρους Μπράουν. Στον αντίποδα οι Πέλικανς έπαιξαν και πάλι χωρίς τους Ζάιον Γουίλιαμσον και Μπράντον Ίνγκραμ.

@Photo credits: Twitter: @nuggets

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα