Τζαζ - Σίξερς 117-118: Απόδραση από τη Γιούτα με clutch Εμπίντ (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου

bet365

Ο Τζοέλ Εμπίντ με ένα step back στα 5.1'' πριν το τέλος του ματς με τους Τζαζ έδωσε τα ηνία στους Σίξερς που "κλείδωσαν" τον Κλάρκσον στην τελευταία επίθεση και επικράτησαν με 117-118.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (15/01) ο αγώνας ανάμεσα στους Σίξερς με τους Τζαζ έμοιαζε με αποστολή... απόδρασης, με τον Τζοέλ Εμπίντ να κρίνει τον νικητή με καλάθι του στα 5.1'' πριν τη λήξη (117-118). Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Ρίβερς βελτίωσε το ρεκόρ της σε 26-16, την ώρα που οι γηπεδούχοι που δεν είχαν στη διάθεσή τους τους Μάρκανεν και Ολίνικ, έπεσαν στο 22-24.

Ενώ η Φιλαδέλφεια πήρε διαφορά ακόμη και 20 πόντων στην πρώτη περίοδο, είδε τους Τζαζ να επιστρέφουν και να διεκδικούν το παιχνίδι. Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, μάλιστα, στο παρκέ της Vivint Arena , εκτυλίχθηκε η απόλυτη... τρέλα! Αρχικά ο Τζοέλ Εμπίντ έδωσε με μία βολή το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, γεγονός που διατήρησε ο Χάρντεν απαντώντας στο καλάθι του Κέσλερ λίγο αργότερα μετά από tip in στη ρακέτα των Σίξερς. Ο Κλάρκσον διαμόρφωσε το 117-116 στα 13.1'' και ο Εμπίντ... έστειλε ξανά την μπάλα στα χέρια του για την τελευταία επίθεση κυνηγώντας τη νίκη! Η επίθεση ουσιαστικά δεν εκδηλώθηκε ποτέ και οι Σίξερς απέδρασαν με το αποτέλεσμα.

Στην πλευρά των νικητών, ο clutch Τζοέλ σημείωσε 30 πόντους με 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν ο συμπρωταγωνιστής του με 31 πόντους και 11 ασίστ συν 6 ριμπάουντ και οι Μάξεϊ και Μίλτον είχαν από 21 και 17 αντίστοιχα.

Από την άλλη, το 7ο double-double στη σεζόν σημειώθηκε για τον rookie της Γιούτα, Γουόκερ Κέσλερ, που έχει δώσει δυναμικά το «παρών» του στη Λίγκα (15π., 12ριμπ.). Ο Κλάρκσον, όμως, ηγήθηκε της προσπάθειας με 38 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ και ο Χόρτον-Τάκερ είχε ακόμη 20.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα