NBA: Γιόκιτς και Μίτσελ οι κορυφαίοι παίκτες της εβδομάδας

Σταυρούλα Μουστακάτου
NBA: Γιόκιτς και Μίτσελ οι κορυφαίοι παίκτες της εβδομάδας

bet365

Οι Νίκολα Γιόκιτς και Ντόνοβαν Μίτσελ αναδείχθηκαν παίκτες της εβδομάδας στο ΝΒΑ σε δυτική και ανατολική περιφέρεια αντίστοιχα.

Πράγματα και... ατομικά θαύματα στο φινάλε ακόμη μίας εβδομάδας δράσης στο ΝΒΑ που ανέδειξε τους κορυφαίους! Ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν μοναδικός, ο Ντόνοβαν Μίτσελ καθοριστικός και οι δύο τους κατέκτησαν τον τίτλο του MVP εκπροσωπώντας τους Νάγκετς και τους Κάβαλιερς σε Δύση και Ανατολή.

Ο κάτοχος του βραβείου του κορυφαίου για την κανονική περίοδο της περασμένης σεζόν διαλύει τα κοντέρ και οδηγεί το Ντένβερ στο 2-1 για τα πιο πρόσφατα ματς. Ο Γιόκιτς σημείωσε 36 πόντους με 17.3 ριμπάουντ και 8.7 ασίστ μέσο όρο.

Από την άλλη, ο Μίτσελ του Κλίβελαντ ηγείται και το ρεκόρ σε 4 αγώνες είναι 3-1. Ο Spida μέτρησε 32 πόντους ανά παιχνίδι, είχε 3.3 ριμπάουντ και 17(!) εύστοχα τρίποντα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα